Through the wall...


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

De schapenweide

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 De schapenweide op ma nov 14, 2011 7:39 am

Alyss

avatar
Beginner
Beginner
De weide ligt in het zuidwesten van Thisse, ongeveer een uurtje lopen van de muur. Ja, er lopen schapen in rond, meestal dan. De grond is bedekt met zacht gras. Pas wel op dat je niet in de poep gaat zitten. Als je wil dat schapen je enige vrienden zijn kan dat hier, want er is hier bijna nooit iemand. Behalve een oude herder die af en toe z'n schapen komt checken.

Regels ;

Vermoord de schapen aub níét.
Max. 3 personen.

Profiel bekijken

2 Re: De schapenweide op di nov 15, 2011 1:48 am

Alyss

avatar
Beginner
Beginner
Lenig sprong Alyss over het prikkeldraad dat de schapenweide scheidde van de rest van het weiland. Meteen kwam een schaap naar haar toe lopen, ze kwam hier zo vaak dat ze inmiddels wel aan haar gewend waren. Ze aaide er een paar en liep toen naar een moeder en een lam toe, die het niet zo best hadden gehad, en al helemaal niet nu in de winter. Alyss liet wat madeliefjes zien die ze had meegenomen. Het lammetje at ze gulzig op. Alyss ging in een hoek en trok haar jas wat strakker om zich heen. De lucht was blauw en de zon scheen maar toch was het aardig koud, wat best logisch was voor deze tijd van het jaar.

Profiel bekijken

3 Re: De schapenweide op di nov 22, 2011 5:53 am

Evanlyn liep rustig over het gras toen ze iemand zag bij de schapen. Ze maakte rechtsomkeert en liep door het gras terug. Ze had zin gehad om naar de schapen te gaan, even kletsen of knuffelen, maar dat kon dus niet. Soms wilde ze echt dat ze op mensen af durfde te stappen, maar dat deed ze toch maar niet.

Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum