Through the wall...


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

De boekwinkel

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 De boekwinkel op zo nov 06, 2011 7:29 am

Alyss

avatar
Beginner
Beginner
De winkel van stilte, waar het ruikt naar de geur van oude boeken. Boekenliefhebbers komen hier vaak, en omdat het vrij afgelegen ligt komen de meeste mensen hier met een doel : de boekenwinkel. De meeste mensen dan. De laatste tijd is het een prima ontmoetingsplek geworden voor mensen die zaakjes hebben, die niet altijd even openbaar moeten zijn. Toch is de boekwinkel ook een plek van rust en stilte.

Regels ; Vechten mag alleen buiten, in de boekwinkel stilte.

Profiel bekijken

2 Re: De boekwinkel op di nov 08, 2011 6:11 am

Dryope

avatar
Beginner
Beginner
Met haar neus tegen de ruit aan gedrukt, zat ze te kijken, te twijfelen. Waarschijnlijk zou er een grote vlek op de ruit zitten van de condens, en een tal van vlekken van vieze vingers. Dryope wist niet zeker of ze het wel moest doen, de boekenwinkel in gaan, ze had niet veel geld, waarschijnlijk niet eens genoeg voor een boek, maar ze verlangde naar de rust, de stilte.

Profiel bekijken

3 Re: De boekwinkel op di nov 08, 2011 6:45 am

Ai Nari

avatar
Beginner
Beginner
Haar mantel om, ja dat wel, maar toch, haar voeten brachten haar vooruit, voeten gehuld in zwarte, eigenlijk wat versleten, laarsjes. Ze had een broek aan, donker van kleur en eveneens oud van stof, ook dat was zeker over haar bovenkleding en mantel te zeggen. Maar ach, wat wilde je ook als je eigenlijk vrijwel altijd doorbracht op straat of, buiten het weten van het meisje om, in de achterbuurten. Haar kleren waren deze ochtend dan ook al voor haar klaargelegd terwijl ze zich er niets van kon herinneren. Zo had ze die dingen wel vaker. Maar afijn, het meisje, Ai genaamd, liep nu richting haar favoriete boekenwinkeltje en zag een meisje met haar neus tegen het raam staan en stopte even en keek naar haar. Een lieve glimlach ontvouwde zich over haar lippen. "Waarom ga je niet naar binnen toe samen met me? Het is binnen veel mooier dan om er zo verlangend via buiten naar te kijken.." Klonk een zoete en lieve stem, die eigenlijk helemaal niet bij het uiterlijk van het meisje paste. Een hand ging even door haar zwarte lokken heen en rustig wachtte ze op antwoord.

Profiel bekijken

4 Re: De boekwinkel op di nov 08, 2011 6:51 am

Dryope

avatar
Beginner
Beginner
Haar hoofd draaide zich om, haar groene kap viel af en de donkere lokken zwiepten mee. Met een geschrokken gezicht staarde ze in een gezicht van een meisje, die ene liefdevolle glimlach op haar gezicht had geplakt. Op een of andere manier, kwam haar gezicht Dryope bekend voor, het leek een beetje op het meisje van de kroeg, toen met dat slechte weer, maar ook weer niet. Haar lippen maakte een mompelend geluid, waar je eventueel kon aflezen 'Ik zal het wel fout hebben' . Nog steeds keek het meisje haar aan, wachtend op een antwoord, of stappen die moeten worden gezet. Toch kon ze even niet een antwoord bedenken, verwarrend, en niet wetend wat te zeggen. Daarom zette ze maar een stap toe naar de deur, in de hoop dat het meisje haar achterna wilde gaan.

Profiel bekijken

5 Re: De boekwinkel op di nov 08, 2011 6:58 am

Ai Nari

avatar
Beginner
Beginner
Een stap werd er gezet, iets dat meer dan genoeg was voor Ai. Ze liep naar de deur toe en hield deze open, zodat het meisje voor haar naar binnen kon en zij zou volgen. "Het is prachtig hier, echt waar. En zelfs al zou je niets kopen is het de moeite waard om een kijkje te geven. Het is een heerlijke plek." zei Ai rustig en dromerig. Zoals ze eigenlijk altijd was en dat was nou eenmaal een prachtige eigenschap van haar. Natuurlijk had ze wel meer goede eigenschappen en bezat ze ook meer dan genoeg slechte maar die bezat ieder nietwaar? Het ging er alleen vooral om hoe je er mee om zou gaan en de keuzes die je erdoor en ermee zou gaan maken.

Profiel bekijken

6 Re: De boekwinkel op zo nov 20, 2011 1:35 am

Dryope

avatar
Beginner
Beginner
door de manier hoe het meisje al de dingen zei over de boekenwinkel, werd Dryope mee gelokt in de droom van de boekenwinkel. Meteen keek ze haar ogen uit, en wenste dat ze al het geld had om alle boeken te kopen. Genoeg boeken om nog jaren mee vooruit te komen, en genoeg boeken om voor jaren lang geïsoleerd te zijn van de buitenwereld. Het knapperige haardje maakte het winkeltje alleen nog maar knusser, en diep van binnen schreeuwde er een stemmetje dat ze nooit, maar dan ook nooit meer weg zou willen. Ze vergat bijna het meisje die haar vertelde de boekenwinkel in te gaan, en beschamend keek ze haar aan. Haar voet begon een rondje te draaien, en ze blies een lok uit haar gezicht. 'Waar zullen we beginnen' vroeg Dryope enthousiast. nog steeds kijken naar het meisje.

Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum