Through the wall...


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Nicholas Adeo Ordalie

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Nicholas Adeo Ordalie op za nov 05, 2011 9:10 am

Nicholas

avatar
Beginner
Beginner
EN HIJ IS AF. What a Face

ALGEMEEN
Volledige naam: Zijn naam is Nicholas Adeo Ordalie. Nicholas staat voor 'overwinnende mensen', Adeo voor 'gegeven door god' en zijn achternaam, Ordalie, betekent 'godsgericht'.
Roepnaam: Zijn roepnaam is Nick en zo stelt hij zich ook altijd aan anderen voor. Hij vindt dit prettiger, aangezien het lekkerder in de mond ligt dan Nicholas.
Bijnaam: De mensen om hem heen noemen hem Alejo, dit staat voor 'beschermer van de mensheid'. Hij heeft deze naam verdiend door als vredebewaker te werk zijn te gaan.
Leeftijd: Hij is 18 jaar oud.
Geslacht: Mannelijk.
Geloof: Zijn ouders en voorouders zijn gelovig opgevoed en zo ook Nicholas en zijn twee zusjes. Ze geloven in het christendom en eren God. Dit is ook de reden voor Nicholas' ouders geweest om hem als tweede naam Adeo te geven. Nicholas is niet altijd overtuigd door het geloof en gaat ook zijn eigen weg. Laten we zeggen dat hij in ieder geval niet orthodox is.
Groep: Volk, middenmoot. Hij is vredebewaker.

INNERLIJK
Karakter: Hoe zou je Nick nou het beste kunnen omschrijven? Op het eerste gezicht lijkt hij een jongen, hard van staal. Rustig en beheerst als het maar zijn kan. Als je hem zou ontmoeten, zou je hem argwanend vinden. Niet iemand die snel anderen vertrouwt. Dit is ook waar, ja, hij vindt het lastig om anderen in vertrouwen te nemen. Om hen zijn diepste geheimen te vertellen, om zichzelf open en bloot te leggen voor de rest van de wereld. Nick is een gesloten persoon die liever luistert dan zelf het woord neemt. Wel heeft hij diep van binnen een hart van goud en wil hij mensen helpen. Vooral zijn familie, dat is een van zijn meest dierbare 'bezittingen'. Qua romantiek is hij nog niet gevorderd. Om het meteen even toe te geven, onze kleine Nicholas is nog groen. Wel zou hij heel graag een meisje in zijn hart willen sluiten dat hem begrijpt. Dat hij het ook heel zwaar kan hebben. Voor de rest is hij best snel chagerijnig, hij kan sommige dingen echt niet hebben en heeft ook vaak last van een ochtendhumeur. Dan is hij niet te genieten en wil je niet bij hem in de buurt zijn. Ook is hij ie wat jaloers aangelegd. Maakt niet uit wat er gebeurd, hij kan trekjes hebben en graag de beste in alles willen zijn. En zoals al verteld is, hij is hard van buiten. Dit kan er nog wel eens voor zorgen dat hij in een gevecht beland. Dat hij zo razend is, dat hij de persoon in kwestie wel zou kunnen moorden. Gelukkig heeft hij deze neigingen niet snel. Maar hoe kan je Nick nou in het kort omschrijven? Waarschijnlijk als een hard iemand van buiten, maar een hart vol liefde van binnen. Iemand die niet snel anderen vertrouwt en daardoor gesloten is. En als hij je eenmaal kent, is hij goed te vertrouwen en enigszins loyaal. Maar voor vrienden en familie gaat hij zeker door het vuur. Ook al komt daar af en toe een klein gevecht bij te pas.
Sterke punten: Hij is vrij sterk en kan gemakkelijk zware gewichten tillen. Ook is het vrij handig dat hij zo gesloten is. In tijden van een bijna-oorlog, heb je liever niet dat iemand jouw praatjes tegen je kan keren.
Zwakke punten: Hij is misschien net iets te kil van buiten, iets wat mensen liever niet zien. Wat dingen uitlokt bij anderen. Ook is het gemakkelijk uit te schakelen door hem precies tussen zijn schouderbladen in te slaan of te schoppen.
Relaties: Zoals al verteld is, heeft Nick nog nooit een relatie gehad met iemand. Hij wilt dit wel graag, maar is nog opzoek naar het 'perfecte' meisje dat goed bij hem past. Een beetje een onrealistisch beeld, maar dromen mag altijd. En wie weet komt hij dat meisje nog wel eens tegen. Iemand waar hij goede vrienden mee kan zijn, met wie hij kan lachen, met wie hij eens goed kan praten. Of hij sociaal is? In sommige opzichten wel. Tegen vreemden is hij te gesloten om hem sociaal te kunnen noemen, maar bij familie en vrienden voelt hij zich werkelijk goed op zijn gemak. Daarbij kan je hem dus wel sociaal noemen.
Status: Zien de mensen een vredebewaker als iets goeds? Misschien vroeger wel, ze hielden de orde. Maar nu er steeds meer conflicten komen, zullen ook meerderen zich tegen de bewakers keren. Ze als iets slechts zien, denkend dat ze de slaafjes van de Axionen zijn. Maar over het algemeen wordt Nick door de meesten gezien als een stil iemand met een norse uitstraling, waar niet mee te praten valt.
Hobby’s: Er is een ding waar Nick echt verslaafd aan is en dat is aan lezen. Hij kan het ene boek na het anderen verslinden en als hij eenmaal aan het lezen is geslagen, zul je hem niet snel uit het verhaal kunnen krijgen. Soms zie je hem gewoon thuis lezen, in een grote zachte stoel die ooit van zijn overgrootmoeder is geweest. Maar soms vind je hem ook gewoon op straat met een boek. Ergens zittend tegen een muurtje, of in het gras.
Haat: Hij kan niet tegen mensen die onbetrouwbaar zijn. Mensen die hem in de steek zouden laten voor macht en geld. Ook kan hij niet zo goed tegen personen waarbij de arrogantie ervan afstraalt. Eerlijk gezegd zou hij die mensen het liefst in een bodemloze put willen gooien, gehehe.

UITERLIJK:
Lengte/bouw: Nick is vrij sterk gebouwd, slungelig kan je hem in ieder geval niet noemen. Hij is zo rond de 1.81 en dat is vrij normaal voor zijn leeftijd.
Huid: Hij is tamelijk bleek, maar als hij een paar dagen enkele uren in de zon heeft gezeten kan je een licht tintje bij hem bespeuren.
Haar: Oorspronkelijk heeft hij lichtbruin haar, maar hij had altijd al een fascinatie voor de kleur blauw. Vandaar dat hij het blauw met een grijze ondertoon heeft geverfd.
Ogen: Zijn ogen hebben een donkergrijze kleur en staan over het algemeen nors. Een vrij chagerijnige blik komt eruit. Maar soms staan zijn ogen ook emotieloos. Dan kan je zijn gedrag niet aflezen van zijn gezicht. Als hij heel gelukkig ergens mee eens, verschijnt er een kleine twinkeling.
Kleding: In het bijzijn van familie draagt hij over het algemeen wat nettere kleding. Dit willen ze graag, om hun status hoog te houden. Het lukt natuurlijk niet altijd om aan de wensen van zijn ouders te voldoen en hij vindt nette kleren ook helemaal niet lekker zitten. Over het algemeen draagt hij een fijn zittende broek in de kleur zwart en daar bovenop een basic t-shirt in een lichtgrijze kleur. En als het koud is draagt hij er een donkerblauw vest over. Als echt extreem weer is, heeft hij ook nog een kakikleurige jas. Hij heeft donkerbruine versleten sportschoenen die hij het liefste draagt als hij zonder zijn familie is.
Speciale kenmerken: Nick heeft een groot litteken op zijn wang. Dit is ooit gekomen door een van zijn 'kleine' gevechten. Daarnaast heeft hij soms een beginnend baardje, als hij geen zin heeft om zich te scheren.

EXTRA:
Familie: Zijn vader en moeder leven allebei nog, net zoals zijn twee jongere zusjes. Met zijn familie heeft hij op zich een goeie band, maar af en toe vindt hij ze doorslaan. In het hoog houden van hun status, maar ook hoe ze naar God kijken. Voor de rest heeft Nick geen grootouders meer en zover hij het weet, heeft hij nog een oom en een neef. De rest, als die er zou zijn, kent hij niet.
Woonplaats: Zijn ouders wonen in Axios en hebben gevochten voor hun plekje. Vandaar ook het gedoe met status enz. Daar is Nick geboren en getogen. Hij heeft helemaal niks met de Axionen en zou daarom zich zo snel mogelijk willen vestigen in de hoofdstad, wat tot heden aan toe nog niet gelukt is.
Verleden: Wat kan je eigenlijk zeggen over zijn verleden? Hij is vrij gelukkig opgegroeid. Niks om over te klagen als je het mij vraagt, maar elk huisje heeft zijn kruisje. En dus ook het huis waar Nick woont. Vroeger had hij ook nog een broer. Toen Nick de leeftijd had bereikt van elf jaar, heeft hij gezien hoe zijn bloedeigen broer om het leven werd gebracht door zijn vader. Zijn broer, Thai, zou bezeten zijn geweest door de duivel. Dit staat nog steeds op zijn netvlies gebrand en hij heeft het geprobeerd te verdringen. Zijn vader is hij niet gaan haten en heel zijn familie doet alsof het nooit is gebeurd. Nick durft er niks aan te doen of er ook maar met iemand over te praten.
Wapens: Als vredebewaker zou je denken dat hij iets van geweren heeft. Maar dan heb je het mis. Hij kan er namelijk totaal niet mee omgaan en daarom is ervoor gekozen dat Nick zijn kromzwaarden mocht houden als wapens en die alleen mocht trekken bij belang van eigen leven. Hier kan hij vrij goed mee omgaan en door oefening heeft hij verschillende trucjes geleerd.

Plaatje:

Profiel bekijken

2 Re: Nicholas Adeo Ordalie op zo nov 06, 2011 12:12 am

Tihu-Lille

avatar
Beginner
Beginner
Goedgekeurd Like a Star @ heaven

Profiel bekijken

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum