Through the wall...


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Shinseina Suika Flandre (~Meisje)

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Shinseina Suika Flandre (~Meisje) op za nov 05, 2011 8:39 am

ALGEMEEN
Volledige naam: Shinseina Suika Flandre
Roepnaam: Shinseina
Bijnaam: Meestal Seina vanwege de lengte van haar naam. Maar er zijn ook mensen die gewoon volledig Shinseina zeggen.
Leeftijd: 16 jaar.
Geslacht: Vrouwelijk.
Geloof: Shinseina is zwaar narcistisch en ziet zichzelf als een God. Haar ouders, beide christelijk, zijn hier niet erg blij mee..
Groep: Axionen, stel je voor dat er oorlog komt?! Alles zou een chaos worden en niks nou meer netjes zijn..

INNERLIJK
Karakter: Shinseina was altijd een klein beetje een apart geval. Opgevoed in goede kringen, les gehad aan een zeer goede school en sinds jongs af aan discipline geleerd. Shinseina is het typische geval van een top-studente. Netjes in haar manier van doen en laten en natuurlijk, vanwege goede educatie, zeer intelligent. Ze heeft sinds haar 3de levensjaar al liefde voor kunst en muziek. En heeft geen enkele moeite met leren, want dit vindt ze zeer interessant. Het enigste probleem.. Ze is ook een ware narcist en een OCD (Obsessieve-compulsieve stoornis) patiënte. Voor haar is orde, structuur, netjesheid en dergelijke van levensbelang. Chaotische ruimtes kunnen haar tot zware depressies leidden en zou ze haar haar ook maar een beetje scheef hebben geknipt vindt ze zichzelf direct het laagste van het laagste, afval dat het verdient om op de grond te liggen rotten.. Ze adoreert symmetrie, en alles wat recht is. Een ander opmerkelijk trekje is dat ze, ondanks de christelijke opvoeding, zichzelf ziet als een God, en graag praat over zichzelf als een zeer belangrijk persoon. Ze is dus vrij arrogant en kan ook erg bazig zijn. Maar, als God zijnde, is ze natuurlijk wel erg goed tegenover andere mensen (die onder haar staan btw) en ze zal dus altijd klaar staan om te helpen. Verder is Seina erg goed in alles wat met martial arts te maken heeft, zolang het maar netjes en strak uitgevoerd wordt. Ook kan ze met wapens omgaan, maar ook deze moeten netjes, symmetrisch en strak zijn. Al met al is Seina het persoon waar je op kan bouwen, iemand die graag wilt helpen, maar ook iemand die niet helemaal spoort daarboven… En je zal zeker even je best moeten doen om haar te leren kennen.

Sterke punten: Seina is goed in leren en in Martial arts. Ook is ze vrij goed met CKV(Muziek en Kunst)
Zwakke punten: Snel uit balans gebracht, kan NIET koken, snel obsessief, vrij arrogant, kan niet concentreren op de dingen die belangrijk zijn, kan zich niet zo goed inleven in andere..
Relaties: Seina is erg sociaal en houd van veel aandacht. Ze is natuurlijk érg belangrijk en dat mag iedereen weten. Ze verwacht van andere respect, en dat zal ze ook teruggeven. Verder is ze wel een beetje apart om mee te communiceren, dus ze heeft wel eens periodes volledig alleen moeten doormaken omdat niemand iets met haar te maken wou hebben.
Status: GOD! (Volgens haarzelf dan..) Anderen zien haar als een goede student, iemand waar je respect voor kan hebben, totdat je teveel contact maakt.. dan komt ze meer over als een maf persoon waar je heerlijk mee/om(?) kan lachen..
Hobby’s: Leren, opruimen muziek beluisteren of muziek maken.
Haat: Troep, alles wat chaotisch is, mensen die te luid zijn.UITERLIJK:
Lengte/bouw: Seina is vrij lang (1.79m) . Ze heeft een mooi figuur en is slank. Ze heeft de zonodige spieren, maar zeker niet overdreven.
Huid: Seina heeft een vrij wittige huid.
Haar: Perfect in model, met een mooie natuurlijke zwarte kleur. Haar haar reikt tot boven haar kont.
Ogen: Kalme ogen, niet te groot, niet te klein. Haar iris is een donker blauw.
Kleding: Seina draagt allerlei stijlen en soorten kleren, zolang het maar netjes is en goed bijelkaar past.
Speciale kenmerken: Een zakhorloge, gekregen van haar vader die hem heeft gekregen van haar opa.

EXTRA:
Familie: Seina is opgegroeid met haar Vader, haar moeder, een oudere broer en een jonger zusje. Haar band met hen is zeer goed, al worden haar ouders soms gek van haar.. Haar familie is zwaar christelijk en gaat elke zondag ook naar de kerk.. Een dochter die volledig tegen het hele geloof in loopt, is dus niet erg handig. Verder heeft ze veel contact met haar andere familie en dit houd ze ook graag zo.
Woonplaats: Seina woont nog steeds “Bij haar ouders” al heeft ze zich nu genesteld op de 20ste verdieping van het bedrijf van haar vader. Deze werd toch niet gebruikt.. dus heeft ze hem veranderd in haar eigen appartement. Het ligt in het midden van de stad.
Verleden: Seina is in goede kringen opgevoed en heeft een goede studie waar ze nog steeds mee bezig is. Ze heeft veel alleen geleefd aangezien ze op school niet helemaal werd geaccepteerd. Tegenwoordig heeft ze wel een vriendenkring en voelt ze zich perfect. Haar God-complex komt waarschijnlijk door de beginjaren waar ze altijd alleen was, haar gedachte maakte van deze nare ervaring het mooie beeld dat andere “teveel respect voor haar hadden” en daarom geen contact durfden te zoeken..
Wapens: Twee identieke Beretta’s 92 (Pistolen) en twee identieke Katana’s die ze of wel in hun holder houd, of wel thuis bewaard.
Overig: Hoewel Seina een rustig persoon is kan ze flippen. Dit heeft niks met een ziekte, of dergelijke te maken.. Nee, zeker geen ziekte. Seina kan namelijk de limiter van het menselijke brein een beetje aanpassen.. Het geeft haar een "power-up" maar de prijs is directe gestoordheid...

Plaatje ben ik nog mee bezig.. Het is een zwaar gevecht, maar ik zal uitvinden hoe het werkt!
(Door Ladymae)Laatst aangepast door Shinseina op zo nov 06, 2011 1:13 am; in totaal 1 keer bewerkt

Profiel bekijken

2 Re: Shinseina Suika Flandre (~Meisje) op za nov 05, 2011 9:28 pm

Nicholas

avatar
Beginner
Beginner
Nice. (:

Ik denk dat Nicholas en Shinseina nog wel eens ruzie kunnen krijgen. Razz

Profiel bekijken

3 Re: Shinseina Suika Flandre (~Meisje) op za nov 05, 2011 10:27 pm

Haha, dat zou nog best eens kunnen. ^^"

Profiel bekijken

4 Re: Shinseina Suika Flandre (~Meisje) op zo nov 06, 2011 12:16 am

Tihu-Lille

avatar
Beginner
Beginner
I think she's really cool, maar "Opgevoed in goede kringen" is een beetje onmogelijk voor een rebel. Ik denk dat de Axionen meer bij haar passen? (+ dat zou beter uitkomen, omdat daar veel te weinig van zijn.)

Profiel bekijken

5 Re: Shinseina Suika Flandre (~Meisje) op zo nov 06, 2011 1:12 am

Hmm, daar zat ik ook al over na te denken. Grappig dat jij het ook opmerkte. xD
Ik zal haar even in de axionen groep zetten. (:

Profiel bekijken

6 Re: Shinseina Suika Flandre (~Meisje) op zo nov 06, 2011 1:33 am

Tihu-Lille

avatar
Beginner
Beginner
Yay, cool 8D

Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Soortgelijke onderwerpen

-

» Chips, ik zit in het gips!
» Sitting alone

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum