Through the wall...


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Cecilia Violetta Durand

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Cecilia Violetta Durand op zo nov 13, 2011 5:50 am

Cecilia

avatar
Beginner
Beginner
ALGEMEEN
Volledige naam: Cecilia Violetta Durand
Roepnaam: Cecil, of gewoon Cecilia.
Bijnaam: Zwaantje, vanwege haar elegante, sierlijke uitstraling.
Leeftijd: 17.
Geslacht: V
Geloof: -
Groep: De middenmoot van het volk. Ze heeft een mooi huis dat niet al te groot is en kan zichzelf en haar zusje makkelijk verzorgen met het geld dat ze hebben.

INNERLIJK
Karakter: Cecilia is een vrolijk meisje. Ze houdt van gezelligheid en is op elk feest te vinden. Haar glimlach is heel erg open en nodigt mensen uit om een gesprek met haar aan te gaan. Cecilia houdt enorm van praten en doet dit dus ook graag. Haar netwerk van contacten is over de hele stad verspreidt. Soms organiseert Cecilia zelf een feest, simpelweg omdat ze dat heerlijk vindt. Ze heeft een goed gevoel voor humor en krijgt vaak zelfs de meest chagrijnige mensen aan het lachen. Ze is erg spontaan en durft veel. Cecilia houdt van gokken. Ze is vaak in het casino te vinden. Geluk is vreemd genoeg een van haar sterkste kanten, ze komt bijna altijd met winst naar buiten. Over het algemeen lijkt Cecilia een makkelijke tegenstandster. Maar als je haar uitdaagt zul je een kant van haar ontdekken die bijzonder strijdlustig is. Ze houdt niet van verliezen en stort zich op elke uitdaging die ze krijgt. Als ze verliest kan ze óf balen als een stekker óf je feliciteren met je overwinning. Het ligt eraan van wíe ze verliest. Ze houdt van lachen en blijft dus nooit erg lang balen, een héle slechte verliezer is ze dus niet. Cecilia is een eerlijk meisje die alleen liegt als het niet anders kan, bijvoorbeeld als ze bedreigt wordt. Thuis is Cecilia een moeder voor haar zusje van zes, aangezien ze geen ouders meer heeft die voor haar zorgen. Ze beschermt haar zusje met haar leven en zorgt ervoor dat zij veilig kan opgroeien.
Sterke punten: Cecilia heeft een goed richtingsgevoel, is redelijk lenig en heeft een snel reactievermogen. Ze is verrassend krachtig voor een vrouw en kan goed van zich afbijten. Ze is slim en weet zich uit de neteligste situaties te werken dankzij haar creativiteit. Ze heeft ook erg veel geluk, op de een of andere manier.
Zwakke punten: Ze heeft niet echt een goede conditie. Hard rennen houdt ze niet zo heel erg lang vol. Ook heeft ze haar woede en verdriet niet heel erg onder controle. Als ze alleen is of met een persoon die ze vertrouwt kan ze ineens heel erg hard gaan huilen, of als iemand een rotopmerking maakt die haar diep treft kan ze hem ineens een klap verkopen.
Relaties: Veel jongens hebben al contact gezocht met Cecilia, maar zij is eigenlijk nog niet toe aan een vaste relatie. De meeste jongens beschouwt ze gewoon als vrienden. Ze weet nog niet zo goed hoe ze met liefde om moet gaan. Soms kust ze iemand als ze dronken is, maar daar houdt het ook echt bij op.
Status: Een vrolijke meid die van feesten houdt. Ze is erg geliefd onder het volk.
Hobby’s: Cecilia kan prachtig viool en pianospelen. Ze zingt er ook wel eens bij en treedt ook vaak op. Dit doet ze gratis, enkel en alleen om mensen haar muziek te laten horen. Ze schrijft haar eigen liedjes en krijgt soms ook opdrachten om een stuk te schrijven voor een muziekvoorstelling. Momenteel probeert ze een luit te beheersen. Wat kleine hobby's van Cecilia zijn koken, dichten en tekenen/schilderen.
Haat: Cecilia heeft een hekel aan mensen die misbruik maken van haar of mensen die zij kent. Ze haat manipulators en kan enorm boos worden op dat soort mensen.

UITERLIJK:
Lengte/bouw: Cecilia is een middelgroot meisje, ze is ongeveer 1.70 lang. Ze is erg slank, maar verrassend sterk. Ze zou met enige moeite van een man kunnen winnen met armpje drukken. Ze is niet heel erg snel maar maakt dit goed met de kracht die ze bezit en haar snelle reactievermogen.
Huid: Een gezonde, blanke kleur met lichte, haast onzichtbare sproetjes dichtbij haar neus.
Haar: Ze heeft lichtblonde, natuurlijk krullende haren met een sierlijke pony. De krullen zijn er niet uit te krijgen, maar dat vind Cecilia niet erg. Ze is er gek op. Ze komen tot een tiental centimeters onder haar schouders.
Ogen: Grote, blauwgrijze ogen waar je als je er te lang in kijkt in zal verdrinken omdat ze een prachtige glans hebben.
Kleding: Cecilia houdt van witte blouses met een strikje/stropdas. Ze kleedt zich een beetje mannelijk. Je zal haar alleen een jurk zien dragen bij plechtige gelegenheden. Ze houdt van kleding die haar lekker zit, dat is dus vaak een blouse met een strikje, een kort broekje, vaak van spijkerstof en veterschoenen of slippertjes. In de winter is dat natuurlijk een lange broek die strak om haar benen zit.
Speciale kenmerken: Cecilia heeft altijd een zilveren zakhorloge met de foto van haar ouders in een verborgen vakje bij zich. Ze raakt het nooit kwijt en het is haar kostbaarste bezit. De horloge was een kado van haar vader nadat ze voor het eerst met haar viool had opgetreden.

EXTRA:
Familie: Cecilia's moeder en vader zijn omgekomen in een brand. Ze heeft nu alleen haar kleine zusje, Janice, nog.
Woonplaats: Ze woont in Phiron, waar ze ook geboren is, dicht bij het centrum van de stad. Haar huis heeft twee verdiepingen en is gezellig ingericht.
Verleden: Haar ouders kwamen om toen hun oude huis in brand vloog door de inslag van een bliksemstraal. Cecilia wist haarzelf en haar zusje te redden, maar haar ouders wisten de uitgang niet meer op tijd te bereiken en stierven. Ze kreeg een groot bedrag als erfenis waarmee ze een mooi huis kocht en waarmee ze Janice opvoedde.
Wapens: Cecilia heeft niet echt een wapen maar kan op de een of andere manier elk voorwerp dat in de buurt is gebruiken als wapen. Haar kracht is hier ook een enorme hulp bij. En daar kan ze inderdaad goed mee omgaan.
Overig: -

Plaatje:Laatst aangepast door Cecilia op zo nov 13, 2011 8:06 am; in totaal 1 keer bewerkt

Profiel bekijken

2 Re: Cecilia Violetta Durand op zo nov 13, 2011 6:34 am

Nicholas

avatar
Beginner
Beginner
She's awesome! <3

Profiel bekijken

3 Re: Cecilia Violetta Durand op zo nov 13, 2011 6:35 am

Cecilia

avatar
Beginner
Beginner
Nicholas schreef:She's awesome! <3

Aww.. thank you!
Hoop dat ze snel geaccepteerd wordt, dan kan ze gaan armpje drukken met Nicholas ^^

Profiel bekijken

4 Re: Cecilia Violetta Durand op zo nov 13, 2011 6:37 am

Nicholas

avatar
Beginner
Beginner
Cecilia schreef:
Nicholas schreef:She's awesome! <3

Aww.. thank you!
Hoop dat ze snel geaccepteerd wordt, dan kan ze gaan armpje drukken met Nicholas ^^

Haha, ik zie het al helemaal voor me. En dan verliest onze Vredebewaker waarschijnlijk nog ook. xd

Profiel bekijken

5 Re: Cecilia Violetta Durand op zo nov 13, 2011 7:18 am

Fibonacci

avatar
Talent
Talent
Yeah, goedgekeurd! Like a Star @ heaven

Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum