Through the wall...


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Dariana De La Gotya

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Dariana De La Gotya op za nov 12, 2011 10:57 pm

Dariana

avatar
Beginner
Beginner
ALGEMEEN

Volledige naam: Dariana Samira De La Gotya, de La Gotya's zijn een gerespecteerde familie tussen de Axionen. Ze worden ook wel gezien als streng en strikt volgend aan allerlei regels.

Roepnaam: Dariana

Bijnaam: Daria, dit is de bijnaam die ze zichzelf gaf omdat ze niet trots was op haar naam. En al helemaal niet op haar achternaam.

Leeftijd: 15, bijna 16

Geslacht: Vrouwelijk

Geloof: Heeft niks te maken met de bekende geloven, zoals het christendom. Haar ouders wel, maar Dariana gelooft niet dat er zo’n god is. Een goeie god, een bevrijdende god. Die had hen allang uit deze moeilijke tijd moeten weg halen.
Groep: Axionen. Haar ouders toch. Zij behoort er ook bij.

INNERLIJK

Karakter: Daria is een vechter. Vroeger niet, vroeger werd ze behandeld als een prinsesje en voelde ze zich zo. Tot ze wat ouder werd, rond een jaar of zeven en haar ouders in geldproblemen raakten. Daardoor ontsloegen ze haar nanny, haar dagelijkse oppas en moest ze voor zichzelf zorgen. Daardoor werd ze hard, maar er is nog steeds een stukje Dariana van vroeger over, het spontane, lachende meisje is er nu nog steeds. Je moet het gewoon weten te vinden. En daardoor is ze soms ook gemener naar onbekenden. Vooral als ze zich niet goed voelt of gewoon geen zin erin heeft. Ook kan ze snel écht boos worden, en dan kan je maar beter weg zijn of ze begint te gooien met alles wat ze vindt. Ze is namelijk een persoon die, als ze iets in haar handen krijgt, het met twee handen grijpt of het breekt. Alles of niets.

Sterke punten: Ze is hard en heeft uithoudingsvermogen, daardoor zal ze altijd alles gaan proberen maar fysiek is ze niet sterk.

Zwakke punten: Gewichten tillen of dergelijke is niks voor haar. Ze is niet sterk, iets wat haar telkens weer irriteert.

Relaties: Ze is sociaal en staat open voor anderen. Behalve voor Axionen, dat komt door haar verleden. Ze heeft momenteel geen relatie en ze hoeft momenteel geen relatie. Ze laat alles op haar afkomen en ziet dan of ze het met twee handen grijpt of breekt.

Status:Door de volwassen Axionen en de onwetende kinderen van die wordt ze gewoon gezien als “De dochter van”. Zij vergeten dat “Die dochter van” een naam heeft en een eigen leven. Onafhankelijk van de ouders. Maar door de kinderen van de straat wordt ze ook gezien als de “Dochter van”, maar wel de weggelopen, dagelijks op de straat dochter van. Zij hebben respect voor haar, omdat ze niet altijd bij de Axionen is. Nooit, dus.

Hobby’s: Rondlopen, overal. Zo kan ze haar andere favoriete activiteit uitoefenen. Mensen kijken. Dat vind ze leuk om te doen, net zoals in snel problemen geraken. En er dan evensnel weer uit geraken.

Haat: Axionen, klinkt misschien raar omdat ze officieel gezien zelf zo iemand is, maar ze voelt echt niks voor hen. Egoïstische mensen, die het niks kan schelen dat anderen sterven door hun onbaatzuchtigheid haat ze.

UITERLIJK:

Lengte/bouw: Dariana is slank, niet speciaal zwaarder, niet speciaal dunner. Gewoon, normaal. Ze is 1.68 lang.

Huid: Ook hier weer niet echt iets speciaals, maar ze heeft wel een rode glas op haar wangen.

Haar: Haar haar is “rood-roze”-achtig. Het is niet geverfd en puur natuur. Het is wel een opvallende haarkleur, een die niet veel voorkomt en dat bezorgd haar veel nakijk.

Ogen: Daria heeft grote, groene ogen. Hoe ze staan, hangt af van hoe ze haar voelt. Dat verandert dus veel.

Kleding: Ze draagt twee verschillende stijlen, natuurlijk de chique Axionen stijl, die ze draagt als ze in de kringen van haar ouders verkeert. Maar ook de onopvallende, straat-stijl. Losse broek, makkelijke t-shirt. Drie keer raden wat ze het liefst draagt.

Speciale kenmerken: Ze is makkelijk te herkennen als een De La Gotya, wegens haar grote groene ogen en haar speciale haarkleur.

EXTRA:


Familie: Ze heeft nog haar beide ouders, maar ze konden evengoed dood zijn. Ze praat er enkel verplicht mee, op feesten of dergelijke. Maar anders is ze niet thuis of heeft ze geen zin.

Woonplaats: Dariana is geboren in luxueuze kringen, altijd alles wat ze wou. Behalve dat ze geen affectie kreeg van haar ouders, iets wat hen op een dag véél kan kosten. Ze woont officieel gezien in het grote witte huis in de buurt van de Net-niet-Stad-straat. Maar meestal woont en leeft ze in die straat.

Verleden: Ze is dus met alles wat ze wou geboren, en tot haar zeven jaar bleef dat zo. Tot haar ouders in, ondertussen opgeloste, geldproblemen verzeild geraakten. Daardoor werd de enige persoon die echt om Daria gaf, onslagen. Haar nanny vertrok en zij bleef alleen over. Haar ouders waren altijd weg om die problemen op te lossen. Daardoor was Daria altijd alleen thuis, dé plek waar een overactieve, kleine zevenjarige zich het snelst verveeld. Daardoor ging Daria op stap, ze kwam terecht in de Net-niet-Stad-straat, waar ze kinderen van de straat ontmoette. Iedere dag ging ze weg om met hen te spelen, met de weeskinderen die ook hier sliepen. Toen ze negen was deed ze dit nogaltijd, en werd ze uitgenodigd om ook een nachtje te blijven slapen. Hier hoorde ze verhalen van de kinderen over de Axionen. Maar ook over de rebellen en de Thaidali’s. Door die verhalen is de ze Axionen beginnen haten, en is Dariana Samira De La Gotya gewoon Daria, het meisje van de straat geworden.

Wapens: Ooit heeft Dariana een dolk uit de kamer van haar vader gepakt. Daarmee slaapt ze, omdat hij de haat symboliseert tegen de daden van haar vader en de andere Axionen, ze heeft er geen problemen mee om deze dolk tegen hen te gebruiken. Tegen iemand te gebruiken.

Overig: -

Profiel bekijken

2 Re: Dariana De La Gotya op zo nov 13, 2011 1:24 am

Fibonacci

avatar
Talent
Talent
Awesome, goedgekeurd! Like a Star @ heaven

Profiel bekijken

3 Re: Dariana De La Gotya op zo nov 13, 2011 3:38 am

Dariana

avatar
Beginner
Beginner
Bedankt Smile

Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum