Through the wall...


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Het pleintje met de boom

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Het pleintje met de boom op do nov 10, 2011 4:42 am

Dryope

avatar
Beginner
Beginner
Ergens tussen de woningen in een grote woonwijk, is een pleintje te vinden, goed verstopt, en alleen te vinden door de mensen die weten waar het is. Het pleintje wordt vaak gebruikt voor afrekeningen, meetingen tussen twee vijanden, wapenhandel enz.
Het pleintje staat tussen 2 appartementen in, die appartementen hebben grijzen muren, dus om het pleintje zie je alleen grijs en rood gesteente, van andere gebouwen die er dicht bij staan, en de weg er na toe versperren., de boom is de enige groen maker, want de grond is ook grijs.


regels: Heb je lieve bedoelingen, heb je hier niets te zoeken, het kan wel, maar dan kan het nog wel eens heel goed zijn dat je verwikkeld raakt in allemaal verschillende kwesties.
Verder zijn er geen regels, het is er bijna verplicht om er een gevecht te starten..

maximaal aantal personen: 3.

Profiel bekijken

2 Re: Het pleintje met de boom op zo nov 13, 2011 5:33 am

Alyss

avatar
Beginner
Beginner
Alyss had het hélémaal gehad. Ze moest gewoon even alleen zijn, vooral zónder mensen die de hele tijd aan haar kop zaten te zeiken. Ze liep snel en keek af en toe achterom. Ze voelde het mes dat ze had gejat van thuis tegen haar borst drukken, ze had het in haar borstzak gestopt. Na een tijdje kwam ze bij het steegje dat toegang gaf tot het pleintje. Ze wurmde zich er doorheen en ging op de grond tegen de boom aan zitten. Stilte, rust, eindelijk, hoewel dat hier niet lang meer zou duren als er nog meer personen kwamen. Maar daar ging ze op dit moment maar even niet van uit. En anders had ze altijd haar mes nog.

Profiel bekijken

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum