Through the wall...


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Kyle James Whitelock

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Kyle James Whitelock op wo nov 09, 2011 3:26 am

Kyle

avatar
Beginner
Beginner
ALGEMEEN
Volledige naam: Kyle James Whitelock.
Roepnaam: Kyle.
Bijnaam: Zijn vroegere vriendin noemde hem K-K (KeyKey).
Leeftijd: 17 jaar.
Geslacht: Mannelijk.
Geloof: Kyle gelooft niet echt in een bepaalt geloof, hij heeft wel de basis van het christendom meegekregen omdat hij van zijn ouders naar een katholieke school moest, maar voor de rest gelooft hij in niet al te veel.
Groep: ’T volk, het rijkere gedeelte

INNERLIJK
Karakter: Kyle is agressie, hij is woede. Hij is de boog en tegelijkertijd de pijl die iemand van zijn leven beroofd. Hij is het geluid in de stilte. Hij is de kracht, maar gelijk ook de zwakte. Het is licht en hij is donker. Liefde, maar ook haat. Kyle .. is Kyle. Hij is een persoon op zich, hij heeft bang maar tegelijk heeft hij ook veel moed. Hij weet het gewoon niet. Hij worstelt met zichzelf, met zijn gevoelens en zijn gedachten. Met zijn handelingen en zijn fouten. Hij twijfelt vaak voor hij begint te praten tegen een persoon, kiest zorgvuldig zijn woorden uit voor hij iets tegen je zegt. Hij is erg onzeker over van alles en nog wat. Kyle kan op de ene moment je vriend lijken, terwijl hij vervolgens achter je rug dingen zit te zeggen. Loop gerust met hem mee, wees zijn vriend, houdt van hem, bescherm hem. Maar wees niet verbaasd als hij ineens kilometers voor je op loopt. Je kan misschien wel van Kyle zeggen dat hij profiteert van mensen, dat hij hun misbruikt. Maar volgens Kyle heeft alles een reden, er is nooit een waarom bij hem. Enkel een daarom. Een simpel woord dat op zoveel mogelijke manieren kan gebruikt worden. En het heeft het altijd juist. Kyle is misschien zo’n antwoord. Waarom is Kyle nu zo agressief, zo kortaf en zo onverklaarbaar. Daarom.
Sterke punten: Kyle kan voor zichzelf opkomen, hij kan zich goed verdedigen en is tegelijk ook vreselijk nuchter. Ook heeft hij ergens nog wel een zachte kant, enkel weet hij dit te verbergen.
Zwakke punten: In zichzelf sterk houden op mentaal vlak. Hij is geen ‘pussy’, maar soms kan hij zich niet inhouden en verliest hij zijn geduld. Kyle is een enorm koppig persoon en weet nooit van ophouden.
Relaties: Kyle is nu niet meteen een van de sociaalste personen die er bestaan, hij trekt zich meer terug, dan dat hij er tegen praat. Hij heeft vroeger wel een relatie gehad die lang heeft geduurd, tot hij het heeft uitgemaakt toen hij het meisje met iemand anders betrapte. Sinds dien is Kyle zijn vertrouwen in anderen ook vreselijk gezakt.
Status: De meeste mensen zien Kyle als een gemeen persoon dat geen gevoel heeft en om niemand geeft, maar ergens, diep van binnen heeft Kyle wel een zachte aard. Enkel heeft niemand het ooit echt geprobeerd om hem te accepteren hoe hij is. Niemand heeft ooit echt om Kyle gegeven, maar als ze dat nu eens zoude doen, zouden ze verstelt staan hoe Kyle eigenlijk echt is..
Hobby’s: Kyle rookt wel veel, hij heeft altijd wel wat sigaretten op zak. Ook leest hij en speelt hij gitaar.
Haat: Kyle haat het als mensen dingen over hem zitten te zeggen, waar niets van waar is. Ook vind hij het niet tof als mensen over zijn jeugd vragen stellen.

UITERLIJK:
Lengte/bouw: Kyle is 1.86 en is toch wel gespierd gebouwd. Hij traint zijn spieren, maar nu niet extreem.
Huid: Kyle heeft een lichtgebruinde huid.
Haar: Zijn haar is van nature kastanjebruin gekleurd, ook zit het altijd wel wat warrig en steekt het langst alle kanten, maar het heeft iets. Zo’n bedlook staat Kyle wel.
Ogen: Op Kyle zijn gelaat staat meestal een nogal treurige uitdrukking, zijn treken zijn wel fijn gesneden maar zijn krachtige lijnen rond zijn mond onthulden wel een zekere koppigheid. Ook verdriet en geslotenheid blinken uit zijn diepliggende, lichtbruine ogen die amper stil lijken te staan..
Kleding: De kleding van Kyle is wel wat verzorgd, hij draagt vaak nette dingen en let wel naar de combinaties, maar voor de rest is het niet zo belangrijk voor Kyle. Het is meer omdat hij het zelf mooi vind, niet omdat het moet
Speciale kenmerken: Er is wel iets merkwaardigs of zelfs krijgshaftigs aan Kyles uiterlijk te bekennen. Hij heeft een lichte stap, en een rechte houding wat wel wat wijst op manieren.. Hij heeft littekens over zijn lichaam, maar niet echt in het gezicht.


EXTRA:
Familie: Zijn ouders zijn nog steeds in leven, hij is enig kind en heeft altijd alles gekregen. Hij heeft een goede band met zijn neef, maar die hij nu spijtig genoeg niet meer ziet.
Woonplaats: In het rijkere gedeelte van de stad.
Verleden: Vroeger had hij een vriendin genaamd Shelsey, ze hadden al een lange tijd een relatie met elkaar, maar hij vermoedde al dat er iets niet klopte. Kyle heeft een lange tijd met vragen in zijn hoofd gezeten, waarom dat hij niets met haar kon hebben, waarom ze perse iemand anders wou. Hij kwam er achter dat ze iets had met zijn beste vriend, Gale. Hij was er kapot van, het vertrouwen in de mensen was hij hem beschadigd. Nu denkt hij alleen maar dat als je iemand in je hart sluit, je er alleen maar spijt van gaat krijgen en ze je gaan kwetsen.
Wapens: Hij heeft een paar dolken in zijn zak zitten.
Overig: -

Plaatje:

Profiel bekijken

2 Re: Kyle James Whitelock op wo nov 09, 2011 3:53 am

Fibonacci

avatar
Talent
Talent
Me likes! En ik ken btw een kat die KK heet.. Maar goedgekeurd! Like a Star @ heaven

Profiel bekijken

3 Re: Kyle James Whitelock op ma nov 14, 2011 8:35 am

Dariana

avatar
Beginner
Beginner
Ik vind je beschrijving van zijn karakter geweldig.

Profiel bekijken

4 Re: Kyle James Whitelock op ma nov 14, 2011 10:02 am

Kyle

avatar
Beginner
Beginner
Dariana schreef:Ik vind je beschrijving van zijn karakter geweldig.

Haha, wauw. Dankjewel ;o

Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum