Through the wall...


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

De fotowinkel

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 De fotowinkel op di nov 08, 2011 3:43 am

Owl

avatar
Beginner
Beginner
De fotowinkel is een klein, bescheiden winkeltje van drie meter op drie meter. De uitbater is een vriendelijke man dat al wel op leeftijd is, maar je graag wilt helpen met van alles en nog wat.

Je kan hier foto's laten trekken, maar ook foto toestellen kopen. Hij heeft ook verscheidene producten ter beschikking; Klassieke fotografie waaronder tweedehands fototoestellen, accessoires et cetera. Maar ook Digitale fotografie met accessoires, camera's noem maar op. Alles wat je zoekt dat te maken heeft met films, camera's, fototoestellen, heeft deze winkel in voorraad.

Regels: Wat je omstoot betaal je ook, max. mensen in de winkel: 3.

Profiel bekijken

2 Re: De fotowinkel op di nov 08, 2011 7:19 am

Alyss

avatar
Beginner
Beginner
Alyss slenterde een beetje rond in de stad. Veel had ze niet te doen, of ze had gewoon helemaal geen zin om iets te doen. Na een tijdje lopen kwam ze aan bij een oud winkeltje. Ze herkende het niet, maar was nieuwsgierig en liep naar de etalage toe. Overal waar ze keek zag ze camera's, en achterin een soort kamertje om foto's te maken. Ze besloot om nog even buiten te blijven, wie weet zou die man haar wat aansmeren.

Profiel bekijken

3 Re: De fotowinkel op wo nov 30, 2011 4:52 am

Dryope

avatar
Beginner
Beginner
Het kijken naar camera's hoe klein of hoe groot, hoe oud of hoe nieuw, het was bijna een obsessie van Dryope geworden, vanaf dat ze als kind hier ooit is meegenomen door haar vader, die ook een passie had voor fotograferen. Meteen probeerde ze het te verdringen, Ze.Mocht.Niet.Aan.Haar.Vader.Denken, anders zou er namelijk een plensbui over haar wangen stromen. En de boosheid zou dan weer beginnen te stromen, van haar hoofd, tot de vingertoppen en de tenen. Meteen schudde ze met haar hoofd, knipperde met haar ogen, en kneep in haar vel, nee ze moest het vergeten, hier was geen plek om te huilen, geen plek om boos te worden. Ze opende de deur, en de deur viel dicht met het gerinkel van een bel. En meteen veranderde de lucht, van koud naar warm, van fris naar muf. Ze voelde zich rustig, alsof er even niets kan gebeuren...

Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum