Through the wall...


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

De Net-niet-Stad-straat

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 De Net-niet-Stad-straat op ma nov 07, 2011 7:06 am

Fibonacci

avatar
Talent
Talent
Er is jaren over deze straat geruzied, maar nu hoort hij toch echt officieel bij Axios. Officieel, maar toch komen er weinig Axionen en veel meer mensen zien het als de laatste straat van de Stad voordat je in Axios komt. Hierdoor is het eigenlijk een soort niemandsland geworden dat niet echt ergens bij hoort. Er zijn meestal niet veel mensen op straat, maar als je het verkeerde steegje in loop vanaf een marktje in de Stad of als Axioon naar een markt wil, kom je toch echt uit in de Net-niet-Stad-straat!

Regels:
Max. 5 personen.
Vechten is officieel niet toegestaan, maar niemand die erop let of de regels ook daadwerkelijk gevolgd worden.

Profiel bekijken

2 Re: De Net-niet-Stad-straat op ma nov 07, 2011 7:17 am

Caesarea

avatar
Beginner
Beginner
Het liefste vermeed Caeserea de Axios, het voelde verschrikkelijk bekend en ook veel mensen daar kende haar. Dan kende ze haar meestal met prachtige luxe jurken en de mooiste siraden om. Ze had nog steeds leuke kleding, maar het was nu veel makkelijker en minder mooi, ze zouden ervan schrikken. Haar grootste angst, of misschien niet angst, maar iets dat ze gewoon niet wilde, was haar ouders tegenkomen. En nu was ze hier, met een koele grimas op haar gezicht.

Profiel bekijken

3 Re: De Net-niet-Stad-straat op ma nov 07, 2011 7:23 am

Haar ogen, haar pikzwarte ogen die rusteloos en leeg stonden gleden langs de regeltjes tekst. Haar vinger had ze gelegd bij het plaatje van een dwerg. Haar lievelingsdwerg in dit sprookje. Haar blonde vuile lokken met lowlights van bloed was opgestoken en ze had een kroontje waarvan het diamantje bloedrood was. Haar bloedrode lippen had ze geconcentreerd getuit en haar benen zaten onder de prinsessenjurk over elkaar terwijl haar muiltjes tikte op de stenen. Het oude boek had ze stevig in haar handen gelegd en terwijl ze de regels las vielen er kleine bloeddruppels aan de onderkant van de bladzijde. Bloeddruppels die over haar wang gleden. Ze huilde. In haar gedachte flitste haar ouders door haar gedachte.

“Nee papa, niet hoger!” krijste een kleine meisjesstem lachend. Haar bruine ogen twinkelde van geluk en haar vader zat met een grijns op zijn gezicht. “We gaan straks picknicken!” riep hij vrolijk en het kleine meisje zette acuut haar muiltjes tegen de zanderige grond om te laten merken dat ze wou stoppen. Haar lachende perfecte gezichtje straalde helemaal. Met kleine stapjes rende ze naar de man en met een makkelijke beweging werd ze in de lucht gezwierd door de man. Terwijl hij daarna lachend haar op zijn nek gooide en samen met haar wegliep naar zijn vrouw die met een zonnebril op het roodwitte kleed zat.

Profiel bekijken

4 Re: De Net-niet-Stad-straat op wo nov 09, 2011 7:01 am

Tihu-Lille

avatar
Beginner
Beginner
Het was drukker dan normaal in de Net-niet-Stad-straat, toen Tihu-Lille er liep. Ze wilde eigenlijk een paar keer nonchalant voorbij lopen om te zien of de bewoners zich misschien wel aan wilden sluiten bij de rebellen, maar met zoveel mensen op straat werd dat wel een beetje riskant. Wat dan? Omkeren? Axios in lopen? In ieder geval liep Tihu-Lille steeds verder de straat in.

Profiel bekijken

5 Re: De Net-niet-Stad-straat op wo nov 09, 2011 7:16 am

Haar ogen richtte zich op een vrouw, een jonge vrouw die zich ongemakkelijk voelde in deze straat. Een rebel. Even daarna zag ze nog een vrouw die net zo ongemakkelijk liep. Een sluwe glimlach kwam op haar gezicht terwijl ze op stond. Haar ogen werden vuurrood en de demon in haar leek te ontwaken. Haar lichaam, dat tengere lichaampje onder invloed door de demon Latimer.

Met de meisjeshanden die hij op dit moment bezat legde hij het sprookjesboek op de rand van de fontein. Sprookjes, wat walgde hij daarvan. Rustig liep hij naar de achterste vrouw dat een rebel was. Voor een moment had hij zin om de boel een beetje op te stoken. Toen het meisjeslichaam achter de vrouw liep siste ze achter haar: “Wat ben je van plan?” de stem van het meisje klonk nieuwsgierig maar wel fel. Waarom had hij in godsnaam dit zielige meisje uitgekozen die niks kon?

Profiel bekijken

6 Re: De Net-niet-Stad-straat op za nov 12, 2011 6:26 am

Haar voeten kwamen zachtjes neer, bijna geruisloos. Estelle liep rustig door het net-niet-straatje. Ze was nog steeds moe van de avond die de vorige dag voort had gebracht. Het lange oefenen tot diep in de nacht was vermoeiend, en Estelle greep deze gelegenheid om er even tussenuit te piepen, even weg van alle druk en spanning.

Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Soortgelijke onderwerpen

-

» Mijn gollage,s (Sunpelt)

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum