Through the wall...


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Imaculatè Kalba

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Imaculatè Kalba op ma nov 07, 2011 5:29 am

Im

avatar
Beginner
Beginner
ALGEMEEN
Volledige naam: Imaculatè (smetteloos) Kalba
Roepnaam: Iedereen noemt hem Im, alleen zijn ouders niet.
Bijnaam: Probeer Im maar af te korten...
Leeftijd: 17
Geslacht: M
Geloof: Hij gelooft wel, maar die godsdienst is toch niet zo uitgebreid en zijn ouders hebben het min of meer aan hem opgedrongen, maar het is een erg vrije godsdienst zonder heilige dagen of leiders. Eigenlijk is elke ochtend een soort van gebed het enige wat hij doet.
Groep: Hij hoort bij het volk, maar wel bij het rijkere deel. En met rijk wordt dus bedoeld dat ze rond kunnen komen, en dat alleen met het geld dat Ims overgrootvader heeft verdiend en waarmee de bibliotheek is gekocht, al raakt dat nu wel een beetje op, maar de bibliotheek krijgt veel giften van bezoekers.

INNERLIJK
Karakter: Im is een aardig persoon als je weet hoe je met hem om moet gaan, maar de meeste mensen weten dat niet dus tegen hen gedraagt hij zich kortaf, Im zonderd zich vaak af om te lezen. Hij heeft de neiging mensen te verbeteren, en die stellen dat niet erg op prijs. Im communiceert vaker met knikjes dan met woorden. Mensen die daarentegen wel weten hoe ze hem moeten omgaan krijgen hele verhalen van hem te horen, al gaan ze vaak over een boek dat hij heeft gelezen,
deze mensen worden in ieder geval wel met woorden begroet. Hij helpt vaak mensen met het zoeken van een goed boek als hij aan het werk is in de bieb, maar nog vaker rent hij rond terwijl hij roept dat ze de boeken niet zo moeten mishandelen.
Maar afgezien van dat alles is Im heel gelukkig met zichzelf, en kan hij geweldig alleen werken aan dingen, hij vind gezelschap wel fijn, maar ze moeten zich wel normaal gedragen. Im is heel trouw, vooral aan de boeken. Hij ziet het als zijn plicht om ervoor te zorgen dat ze in goede staat blijven, en dat er zoveel mogelijk bewaard blijft. Hij zal het niet begrijpen als iemand een boek verbrand, wat het onderwerp ook is, hij vind het allemaal belangrijk omdat dingen over het hoofd kunnen worden gezien. Im weet zeker dat geschreven dingen de oplossing voor alles is, aangezien hij zoveel filosofie en geschiedenis heeft gelezen begrijpt hij de meeste dingen wel. Het enige probleem van zijn kennis is dat hij de oplossingen die hij weet nooit aan anderen vertelt, hij gaat ervan uit dat die mensen het zelf wel zullen opzoeken, en hij onthoud de helft van de dingen die hij leest vaak niet, aangezien niet iedereen een fotografisch geheugen heeft.
Dus over het algemeen kan hij het prima vinden met anderen, tenzij ze boeken martelen, lawaai maken, rennen of tegen hem praten als hij leest.

Sterke punten: Hij is goed met talen en woorden, hij is heel goed in stapels boeken tillen en trappen op klimmen.
Zwakke punten: Hij kan niet met andere mensen overweg, hij is niet oplettend, hij komt bijna nooit buiten de omgeving, hij begrijpt niet dat er belangrijkere dingen zijn dan boeken, hij kan slecht rennen, springen of wat dan ook.
Relaties: Hij heeft niet echt goede social skills, de enige gesprekken die hij voert gaan over boeken. Hij kan eigenlijk ook niet over iets anders praten dan boeken, en zijn enige relaties zijn met boeken (en die duren niet bepaald lang). Relaties met mensen duren wel lang, aangezien het lang duurt voordat hij het goed vind dat iemand tegen hem praat als hij aan hel lezen is. de weinige vrienden die hij heeft zijn bijna allemaal ouder, het zijn vaak boekhandeleigenaars en mensen die de bibliotheek vaak bezoeken.
Status: Voor de meeste mensen is hij “die gast van de bieb”, maar de mensen die hem beter kennen kunnen best goed met hem opschieten aangezien hij heel charmant gezelschap is, zoals een oude bezoeker van de bieb hem zou omschrijven.
Hobby’s: Hij leest veel, heel veel, anders is hij opzoek naar boeken, geschriften, uittreksels, verslagen of wat dan ook. Verder verdoet hij zijn tijd met talen leren of puzzels maken.
Haat: Mensen die denken dat ze tegen hem kunnen praten als hij ergens mee bezig is, mensen die boeken mishandelen, harde geluiden.

UITERLIJK:
Lengte/bouw: Hij is 1,76 meter lang, dus hij is niet echt bijzonder klein of groot, hij is vrij tenger gebouwd een loopt misschien ietsjes krom omdat hij vaak stapels boeken tilt.
Huid: Zijn huid is niet heel licht, maar aangezien hij meer leest dan buiten komt wordt het nooit heel donker.
Haar: Het is kastanjebruin en warrig het hangt vaak voor zijn ogen, wat hij zelf nog het meest irritant vind, maar hij heeft nooit zin om het af te laten knippen omdat hij de kappers vervelend vind.
Ogen: Hij heeft hele donkerbruine ogen die vaak geërgerd opkijken over de rand van een boek.
Kleding: Meestal nette dingen, aangezien zijn ouders willen dat de bibliotheek er net uitziet moet hij er ook een beetje goed bijlopen, al zit hij boven gewoon in een broek en een t-shirt te lezen.
Speciale kenmerken: He enige echte kenmerk is de sleutel van de afdeling bijzondere boeken die hij altijd om zijn nek draagt, het is een zilveren sleutel gegraveerd met een soort runen. Im is de enige persoon die regelmatig voet zet in de speciale afdeling, waar alle bijzondere boeken liggen. Hij draagt handschoenen als hij oude boeken leest, of alleen al bekijkt.


EXTRA:
Familie: Hij heeft een vader (Gadex Kalba) en een moeder (Prente Kalba), maar hij is wel het enige kind. Zijn vader en moeder zorgen allebei voor De Bibliotheek en Im helpt er altijd aan mee.
Woonplaats: Hij woont met zijn ouders in de kamers boven de bibliotheek, daar woont hij al zijn hele leven tussen antiek en nog meer boeken. De bibliotheek ligt min of meer tussen het stedelijk gebied en het rijke gedeelte van Phiron.
Verleden: Ims vader heeft hem alleen de dingen geleerd die hij belangrijk vind, dus hij faalt in dingen zoals wiskunde en natuurkunde (waar hij trouwens wel boeken over heeft gelezen), maar hij kan bijna elke bestaande taal lezen. Im heeft een vrij onbezorgde jeugd gehad met liefhebbende ouders en zoveel boeken als een mens wensen kan.
Wapens: Hij heeft geen wapens. (alhoewel, papier kan je best wel pijn doen...)
Overig: Hij heeft een grijs-wit gestippelde rat, die Cake heet. Cake is vrij rustig voor een rat.
Plaatje:
Spoiler:

Profiel bekijken

2 Re: Imaculatè Kalba op ma nov 07, 2011 5:34 am

Fibonacci

avatar
Talent
Talent
Goedgekeurd! Like a Star @ heaven

Profiel bekijken

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum