Through the wall...


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Het grote bos langs de weilanden

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Het grote bos langs de weilanden op zo nov 06, 2011 9:37 am

Een bos, een groot bos langs de weilanden met een duistere kant en een lichte kant die het evenwicht van de weilanden in toom houden. In het duistere bos zijn wolven en vossen en in het lichte bos zijn herten en eekhoorntjes. Beide bossen zijn erg dicht en kleine straaltjes zon stralen er langs. Op zo’n plek als deze kan je rust nemen. Je tijd nemen om alles op een rijtje te zetten, of voor een lekkere ochtend of avond wandeling.

- Geen limit aan personen.

Profiel bekijken

2 Re: Het grote bos langs de weilanden op ma nov 14, 2011 2:59 am

Alyss

avatar
Beginner
Beginner
Het was erg rustig in het bos. Zo hoorde het eigenlijk ook te zijn. Alyss liep geruisloos over de bladeren heen, ze wist de weg, ze kwam hier vaak. Hier haalde haar vader het hout voor de houtzagerij namelijk vandaan. Ze zuchtte even en ging met haar rug tegen een grote eik aanzitten. Na een minuut of 2 kwam er een eekhoorntje aanhuppelen, die Alyss even aankeek en toen snel weer wegrende. Alyss pakte een blaadje op van de grond, de bomen hadden bijna geen bladeren meer, het werd al snel winter. Ze voelde de nerven van het blad tussen haar vingers en sierlijk legde ze het blaadje weer neer.

Profiel bekijken

3 Re: Het grote bos langs de weilanden op ma nov 14, 2011 3:40 am

Met een lange mantel, ter bescherming van de frisse wind, liep Seina richting het bos. Even weg van de stad, van het geluid en de mensen. De rust was hier te voelen en alles was overzichtelijk. Tevreden keek ze voor zich uit genietend van het landschap. Ongemerkt neuriede ze een melodie, waar het vandaan kwam? Ze wist het niet.. maar het klonk mooi dus stoppen deed ze niet.
Uiteindelijk stopte ze bij een grote oude boom op een heuvel wiens bladeren en takken langzaam wiegde in de wind. Onhandig klom ze de boom omhoog en bij een brede stevige tak zette ze zich, ze pakte het dikke boek vanonder haar mantel, sloeg het open en liet zich meevoeren in het verhaal.

Profiel bekijken

4 Re: Het grote bos langs de weilanden op ma nov 14, 2011 4:32 am

Alyss

avatar
Beginner
Beginner
Het ruisen van de wind maakte haar slaperig. Ze kon er niks aan doen. De blaadjes dwarrelden over haar bruine afgetrapte veterlaarzen. Een blad viel van de boom op haar schoot. Langzaam zakte Alyss weg... Ze schrok op door een paar vogels die plotseling omhoogvlogen. Ze schudde even haar hoofd en stond op. Hoeveel hield ze wel niet van dit bos. Ze strikte haar veters nog even en liep toen verder, met nog een beetje een glazige blik in haar ogen.

Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum