Through the wall...


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

De RPG-regels

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 De RPG-regels op vr nov 04, 2011 12:50 pm

Admin


Admin
Lees dit alles goed door voordat je iets anders doet, want als je je niet aan deze regels houdt zul je gewaarschuwd worden. Doe je het nog steeds niet goed? Een verwijdering zal volgen.

Like a Star @ heaven Schrijf in de derde persoon enkelvoud, verleden tijd. Geen uitzonderingen.
Like a Star @ heaven Spelfoutjes kunnen zomaar je bericht in sluipen, maar te veel spelfouten zullen worden bestraft.
Like a Star @ heaven Geen Mary Sue's, Gary Stu's, niet godmodden of andere dingen doen waarvan menig RPG'er weet dat ze verboden zijn.
Like a Star @ heaven Probeer een bericht te maken van tenminste 3 regels, en het liefst 4. Maak het ook weer niet té lang! Bedenk dat er in elk bericht een actie moet zitten waar degene waarmee je RPG't op kan reageren, maak het elkaar niet te lastig!
Like a Star @ heaven Als je een topic aanmaakt, is de titel van het topic de naam van de plaats (Bijv. "Café het Hoekje"), het eerste bericht een beschrijving van de plaats (Bijv. "Café het Hoekje ziet er van binnen zo en zo uit. Deze mensen komen er vaak. Het ligt in het centrum van de stad. Blablabla.") en zet je daaronder de regels: hoeveel personen er tegelijkertijd mogen zijn, of je er mag vechten en eventueel nog wat andere regels.
Like a Star @ heaven Vergeet ik nog iets? Dat betekent niet dat je niet zelf kan bedenken of iets niet mag! Weet je het niet zeker? Vraag het!

Profiel bekijken

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum