Through the wall...


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Rangen

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Rangen op zo nov 06, 2011 5:48 am

Fibonacci

avatar
Talent
Talent
Onder je avatar kun je zien welke rang iemand heeft. Op dit topic kun je ook zien wat dit betekent en wanneer je welke rang hebt!

Beginner: >20 berichten
Je hebt al een beetje gedaan om het doel van jouw groep te bereiken, maar haast niemand kent je nog. Je zult nog hard moeten werken om een rang te stijgen!

Talent: >100 berichten
Er zijn mensen die je naam kennen, die weten dat jij goed helpt om het doel van jouw groep te verwezenlijken. Ga zo door!

Vechter: >250 berichten
Meer mensen in jouw groep weten onderhand jouw naam, en weten dat jij vecht om je doel te bereiken! Ze vinden je een waardevolle aanwinst. Bravo!

Bekende: >500 berichten
Je bent nu een bekende, in je eigen groep én bij de tegenstander weten de meeste mensen jouw naam! Je hebt al veel bereikt, moge dat alleen nog maar meer worden!

Legende: >1000 berichten
Jij hebt ervoor gezorgd dat iedereen in Phiron weet wie je bent, en dat bovendien nooit meer vergeet. Door jouw enorme inzet voor je groep ben je een ware legende geworden, iemand die later zal opduiken in de geschiedenisboeken als een held, of als een grote vijand. Je hebt de hoogst mogelijke rang bereikt!

Profiel bekijken

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum