Through the wall...


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Owl Kendra Avalon

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Owl Kendra Avalon op zo nov 06, 2011 5:01 am

Owl

avatar
Beginner
Beginner
Klaar ;D

ALGEMEEN
Volledige naam: Owl Kendra Avalon. Owl heeft niet echt een betekenis, net als Kendra. Maar Avalon betekend vlak achter de horizon, het vlak wat er wel is, maar wat men niet kan zien.
Roepnaam: Owl.
Bijnaam: Owl, ze heeft niet echt andere bijnamen gehad.
Leeftijd: 16 jaar jong.
Geslacht: Vrouwelijk.
Geloof: Owl heeft niet echt een geloof, haar geloof is allang weggevaagd. Het enige waar ze nog wel in gelooft is dat we allemaal een bestemming hebben en dat alles wat we doen tot die bestemming leidt.
Groep: Ze behoort tot het armere deel van het volk, maar is nu ook weer niet dé armste. Het zou financieel beter kunnen, maar ze zijn blij met wat ze hebben.

INNERLIJK
Karakter: Owl is een apart gevalletje; de meeste mensen mogen Owl wel, maar omdat ze een persoon is die voor haar eigen mening opkomt, wakkert dat gevoel soms wel. Je kan dit als een positieve, maar ook als een negatieve eigenschap zien. Ze neemt niet vaak een blad voor de mond waardoor ze er dan van alles uitkraamt. De positieve kant hiervan is dat ze heel eerlijk is. Owl kan echt niet liegen, ze haat het om mensen iets voor te doen waar niets van waar is. Daarbij, eerlijkheid duurt het langst zeggen ze. Owl heeft een groot hart en houdt van iedereen die vriendelijk tegen haar is, ze zou zelfs een persoon helpen die haar niet eens mag. Ook is ze een goede luisteraar en maakt voor eender wie tijd vrij om eens een goed gesprek te voeren. Soms kan Owl wel eens wat overreageren, en bepaalde dingen heel persoonlijk opvatten, maar buiten dat is het wel een nuchter meisje. Ook is Owl een verschijning die je niet snel zal vergeten, haar ogen kunnen recht in je ziel kijken en ze kan je beschrijven op het eerste zicht alsof ze je al jaren kent. Samengevat, wel een vriendin voor het leven.
Sterke punten: Een persoon beschrijven, muzikaal is ze ook wel gevorderd, hoewel ze hier niets mee doet. Trouw, eerlijk en een goede luisteraar.
Zwakke punten: Ze is niet echt goed in dingen verwerken, dingen die er gebeurt zijn in haar verleden. Overreageren.
Relaties: Owl is wel een sociaal persoon en maakt graag nieuwe vrienden bij, hoewel Owl uitzonderlijk niet echt een vriendje heeft gehad. Ze had op die momenten nog niet echt behoefde aan liefde, maar misschien nu wel?
Status: Men ziet Owl als een vriendelijk, lief meisje dat om andere geeft en dat voor haar eigen mening opkomt.
Hobby’s: Owl maakt graag foto's, ze wil graag dingen herinneren, momenten die haar willen bijblijven. Ze bladert graag in foto boeken en heeft zowat altijd een fototoestel op zak.
Haat: Arrogantie, mensen die andere mensen op hun negatieve punten wijzen.

UITERLIJK
Lengte/bouw: Owl is nu niet echt bepaald aan de lange kant, maar ze is wel heel snel en slank.
Huid: Een bleke huid.
Haar: Ze heeft zwarte lokken die er altijd wat warrig bij zitten en die tot ongeveer schouderhoogte komen.
Ogen: Ze heeft lichtblauwe/grijze ogen die je soms een lange tijd nieuwsgierig kunnen aanstaren.
Kleding: Owl kleedt zich navenant haar gevoelens, de ene dag is ze wat opgewekter als de andere dag en dat kan men ook wel merken aan haar kleding.
Speciale kenmerken: Owl heeft aan de binnenkant van haar pols het cijfer 13 in-getatoeëerd staan. Voor de rest heeft ze niet echt specifieke kenmerken. Owl veranderd nogal vaak, enkel haar tatoeage blijft er opstaan..

EXTRA
Familie: Owl heeft enkel nog haar oudere broer die voor haar zorgt, haar ouders hebben haar broer en Owl achter gelaten en dan hebben ze het zelf wat verder moeten schoppen. Ook hebben ze nog een klein broertje van een jaar of 4 waar ze zelf moeten voor zorgen. Owl heeft het er wel moeilijk mee en dat onderwerp ligt haar ook dicht tegen het hart, maar ze leert er mee leven.
Woonplaats: Waar Owl geboren is weet zij niet, een vaste woonplaats heeft ze ook niet, ze verblijft eens ginder, een daar, soms zelfs op straat..
Verleden: Buiten dat haar ouders haar, samen met haar twee broers, hebben verlaten en dat ze nu voor hun eigen moeten zorgen is de rest in haar verleden wel rustig verlopen. Dat ze hun eigen kost moeten verdienen ligt Owl nog altijd wel moeilijk, het ziet er naar uit dat ze daar nooit echt overeen komt.
Wapens: Owl heeft altijd wel een zakmes bij de hand, voor het geval haar iets gebeurt en ze zich dan kan verdedigen. Haar broer leert haar soms wel wat houdingen om zich te beschermen tegen andere mensen mocht ze eens niet toegang hebben tot haar zakmes, buiten dit is dit meisje volkomen weerloos.
Overig: -

Plaatje:Laatst aangepast door Owl op wo nov 09, 2011 3:28 am; in totaal 1 keer bewerkt

Profiel bekijken

2 Re: Owl Kendra Avalon op zo nov 06, 2011 5:34 am

Fibonacci

avatar
Talent
Talent
Goedgekeurd! Like a Star @ heaven

Profiel bekijken

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum