Through the wall...


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Jayden Adrian Cambridge

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Jayden Adrian Cambridge op zo nov 06, 2011 4:58 am

ALGEMEEN
Volledige naam: Jayden Adrian Cambridge
Roepnaam: Jayden
Bijnaam: Jay
Leeftijd: 19
Geslacht: Mannelijk
Geloof: Lang leve de vrijheid. Zijn vader was erg netjes en had wel een geloof maar door die dingen haat Jayden ze.
Groep: Axionen en het rijkere deel al laat hij dat niet zien. Hij heeft de erfenis van zijn pa en dat vind hij vies geld dus hij gebruikt het amper.

INNERLIJK

Karakter: Jayden is van karakter sluw en heeft bijtende humor. Hij leeft op het uit elkaar plukken van mensen en bespot ze op hun zwakheden. als hij niet bezig is met zijn charmes dan. Terwijl de meeste mensen denken aan andere is hij een egoist die zijn eigen problemen oplost. Jayden probeert de aspecten en motieven van mensen te ontdekken en nog belangrijker, hun verleden. om te vinden hoe mensen zijn en hoe hij ze op hun zwakste plek te pakken. Jayden is iemand die weigert te luisteren naar de dingen die hij moet doen. Hij rookt, drinkt, gebruikt drugs en nog veel meer dingen die in het tegenovergestelde van ‘het goede’ staat. Hij vind dat iedereen tegen hem liegt en tegen elkaar om geliefd te zijn terwijl hij bouwt op echte vrienden en een relatie wat immers moeilijk is met een man als Jayden. Jayden is gewoone cht een buitenbeentje wat hem niet intresseert veel mensen verafschuwen hem van omdat hij het leuk vind als mensen pijnlijden. Niet dat het hem wat boeit maar toch weet hij soms wel op ze terug te komen en weet hij dat als ze in de problemen zitten waar hij niet achter zit dat hij ze zal helpen.
Sterke punten: Zijn emoties niet uiten, hij houd niet van praten over zijn emoties en eigenlijk heeft hij geen echte sterke punten die je op het blote oog kan zien maar hij kan zich hechten aan iemand en als hij echt een vriend heeft of echt van iemand houd dan zie je zijn emoties achter het masker van arrogantie.
Zwakke punten: Het aardig doen tegen mensen.
Relaties: iemand waar hij op kan bouwen en hem kan helpen in de dagen dat hij het nodig heeft. Iemand die hem accepteerd zoals hij is en waarbij hij diegene niet zo snel onder de grond kan praten.
Status: Een arrogante man waar je voor kan vrezen als je niet sociaal kapot wil gaan. Vechten doet hij amper, eerst de zwakke plek met woorden opzoeken.
Hobby’s: Roken, drinken en zich vermaken met hoeren.
Haat: Mensen die niet naar hem willen luisteren.

UITERLIJK:
Lengte/bouw: 1.80 en is best wel breed van de spieren ookal valt dat niet zo gauw op te merken.
Huid: bleek, heel bleek
Haar: felblonde lokken
Ogen: ijsblauw
Kleding: meestal zijn het pakken of gewoon een simpele spijkerbroek met een t-shirt
Speciale kenmerken: een tattoo op zijn wang

EXTRA:
Familie: Zijn vader en zijn moeder
Woonplaats: Overal en nergens, hij heeft wel een huis maar hij is daar amper
Verleden: Jayden houdt van zijn moeder, maar heeft een hekel aan zijn vader. Hij heeft ook gezegd nooit tegen zijn moeder te kunnen liegen, aangezien zij een menselijke leugendetector is. Zijn vader is altijd recht toe recht aan en eerlijk, wat Jayden niet kan uitstaan. Hij is geestelijk mishandeld door zijn vader, waarbij Jayden soms in de kou moest slapen in de tuin, of in een bad vol met ijs moest zitten.
Wapens: Een zwaard die hij altijd in zijn bezit heeft.
Overig: Jayden kan erg goed piano spelen terwijl andere dat niet weten, in zijn hui staat namelijk ook een grote vleugel

Plaatje:

Spoiler:

Profiel bekijken

2 Re: Jayden Adrian Cambridge op zo nov 06, 2011 5:01 am

Fibonacci

avatar
Talent
Talent
Goedgekeurd! Like a Star @ heaven

Profiel bekijken

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum