Through the wall...


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

De fontein.

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 De fontein. op zo nov 06, 2011 4:37 am

Caesarea

avatar
Beginner
Beginner
De fontein staat in het midden van een plein, een druk bezocht plein met kraampjes van verkopers en winkels eromheen. Om de fontein heen wordt er vaak wel muziek gespeeld door een aantal muzikanten. De fontein is een grote, ronde fontein en het water straalt naar boven. Je kan er goed omheen zitten, op een van de twee bankjes of op de rand, wel met het risico dat je wat water over je heen krijgt. In de avond/nacht wordt de rand omgeven door sfeerlampjes.

Regels: Het water liever niet vervuilen.

Profiel bekijken

2 Re: De fontein. op zo nov 06, 2011 4:53 am

Ai Nari

avatar
Beginner
Beginner
Ze zat op een van de bankjes. Ai was hier kennelijk heen gekomen om te spelen en nu zat Nari hier, op een bankje met de vioolkoffer tussen haar benen geklemd. Ai had zich tenminste een beetje prettig gekleed. Een lange zwarte broek met een zwart losjes topje en daarover haar mantel. Nari had de kap nu opgedaan omdat ze mensen afschrikte met haar rode ogen.

Profiel bekijken

3 Re: De fontein. op zo nov 06, 2011 5:06 am

Caesarea

avatar
Beginner
Beginner
Caesarea liep richting de fontein om daar na een dag door de stad hebben gelopen kon gaan zitten. Ze moest even haar rust zoeken, want ze had vandaag nog geen minuut stil gezeten. Ze was veel te druk geweest met haar trainingen. Onderweg botste ze tegen een aantal mensen aan, waarna ze deze een kille blik toewierp en uiteindelijk plofte ze op de rand naast een van de bankjes.

Profiel bekijken

4 Re: De fontein. op zo nov 06, 2011 7:32 am

Alyss

avatar
Beginner
Beginner
Alyss was vermoeid na het lopen in de stad en zag de fontein. Ze ging elegant zitten op een bankje vlakbij en rustte even uit. Ze keek links van haar en zag een nogal schuw meisje zitten met een mantel met de kap over haar hoofd. Ze kon haar maar beter met rust laten. Ze stond op en liep naar de rand van de fontein, stak haar handen in het water en plensde wat water in haar gezicht. Dat was beter.

Profiel bekijken

5 Re: De fontein. op zo nov 06, 2011 12:01 pm

Ai Nari

avatar
Beginner
Beginner
Nari besteedde weinig aandacht aan twee opvallende meisjes.Eentje herkende ze alleen van de beschrijvingen die Ai van sommige personen in haar dagboek had gegeven en de ander had ze gezien op de bijeenkomst van de rebellen. Maar ach, aangezien Nari het haatte om contact met mensen te hebben zette ze haar viool koffer op haar schoot en opende deze eventjes. Zachtjes streek ze over het hout van haar viool, ze hield van dat ding.

Profiel bekijken

6 Re: De fontein. op zo nov 06, 2011 7:48 pm

Alyss

avatar
Beginner
Beginner
Alyss keek naar het meisje met de kap naast haar. Ze had een koffertje op schoot, waar een viool in zat. Ze kon op zijn minst proberen om een gesprek aan te knopen, misschien was ze wel aardig. Ze stond op en liep naar het meisje toe. "Mooie viool heb je daar", zei Alyss, half nieuwsgierig, half bang .. want dat meisje had toch wel iets raars.

Profiel bekijken

7 Re: De fontein. op zo nov 06, 2011 7:54 pm

Ai Nari

avatar
Beginner
Beginner
De gekapte keek omhoog en terwijl dat gedaan werd gleed de kap van haar hoofd af. Een bleek gezicht met felle rode ogen en zwarte haren kwam tevoorschijn. De uitdrukking.. Daar viel over te discussiëren, het kon verbaasd zijn, maar ook geïrriteerd of juist weer verlegen. Het gezicht bleef eigenlijk zo hetzelfde dat het niet te zeggen was. En toen.. Gleden de rode ogen vanaf het gezicht van het meisje over haar lichaam, puur zakelijk, om te kijken waar haar spieren en wapens zouden kunnen zitten, naar haar viool. "Dankje.." Klonk vervolgens een zachte en zoete stem die totaal niet bij dit gevaarlijke meisje leek te passen. Maar mooi klonk hij zeker, alsof verschillende muziekstijlen elkaar raakten en iets prachtstuk vormden. Afijn.. Als het om haar viool ging wilde Nari de belofte aan zichzelf nog wel eens door haar vingers laten glippen.

Profiel bekijken

8 Re: De fontein. op ma nov 07, 2011 5:49 am

Caesarea

avatar
Beginner
Beginner
Caesarea, die nog niet eerder op de twee andere meisjes had gelet, keek nu op toen ze hun stemmen hoorde. De een klonk voor haar duidelijk, de andere kon ze nauwelijks verstaan doordat deze nogal zacht praatte. Haar blik ging even snel over de twee meisjes, dat deed ze gewoon, ze bekeek mensen. Ze haalde verder haar schouders op en haalde een hand door het water waarna ze deze door haar haar haalde. Maar ze luisterde toch naar de meisjes.

Profiel bekijken

9 Re: De fontein. op ma nov 07, 2011 5:54 am

Alyss

avatar
Beginner
Beginner
Alyss knikte naar het meisje en besloot verder niet veel aandacht aan haar te besteden. Ze had een mooie stem, die op de een of andere manier goed bij haar viool leek te passen. Ze liep weer naar haar bankje toe en ging zitten. Ze streek met haar handen over haar benen en enkele stofdeeltjes vlogen op. Ze deed haar handen achter haar hoofd en richtte haar hoofd naar de zon. Ze deed haar ogen dicht en genoot van de warmte van de zon.

Profiel bekijken

10 Re: De fontein. op ma nov 07, 2011 5:58 am

Ai Nari

avatar
Beginner
Beginner
En dat was de enige aandacht die aan haar gegeven was. Een bleke hand trok de kap weer ver over het hoofd en enige onderscheiding van wie het was verdween weer door de zwarte laag stof. Ze hield niet van aandacht, maar opvallen deed ze dan wel weer met haar kledij. Natuurlijk niet met bedoelingen, maar het was gewoon gek. Een meisje dat zo slecht met mensen om kon gaan uitte kennelijk haar woorden in haar kleding die geheel zwart was. Versleten, ja, dat was de kleding ook wel te noemen maar wat wilde je dan als iemand die in de achterbuurten leefde. Ervandaan kwam ze waarschijnlijk niet.. Ze had een andere manier van spreken dan de mensen daar. Heel lichtjes viel het maar op, als je goed oplette.

Profiel bekijken

11 Re: De fontein. op ma nov 14, 2011 7:15 am

Im

avatar
Beginner
Beginner
New
____
Im zat op een bankje, met zijn rug naar de fontein gekeerd. Hij bladerde in een boek. Het was niet oud dus hij vond het geen probleem om het buiten te lezen, al zat hij alleen maar buiten omdat zijn ouders hadden besloten dat het gezond was om buiten te zijn. En ook voor Cake, de rat kwam graag buiten. Im vond het maar niks dat bij elke windvlaag water van de fontein tegen zijn rug aan werd geblazen, maar het geluid van spetterend water en wind was ook ver rustgevend. Im las verder, het boek was een verzameling oude verhalen, maar Im vond dat de schrijver het origineel te veel aangepast had, maar hij had het wel goed geschreven en de grote lijnen kwamen overeen. Im sloeg een bladzijde om en las verder, er werd een kort kindersprookje op verteld, toen hij aan de andere bladzijde begon spetterde er water op het boek, Im gromde iets en probeerde zo voorzichtig mogelijk de waterdruppels er met zijn mouw van af te deppen.

Profiel bekijken

12 Re: De fontein. op ma nov 14, 2011 7:20 am

Fibonacci

avatar
Talent
Talent
Fibonacci hield haar vingers in de koude waterstraal en staarde naar een punt in de verte, ergens ver achter de fontein. Pas toen haar vingers begonnen te protesteren door de kou haalde ze haar hand naar zich toe en spetterde de druppels die er nog op zaten weg in alle richtingen, waarna ze haar handen in de zakken van haar simpele zwarte broek stak.

Profiel bekijken

13 Re: De fontein. op ma nov 14, 2011 8:36 am

Im

avatar
Beginner
Beginner
Im gaf het deppen op, aangezien hij het gevoel had dat hij het alleen maar erger maakte. Im legde het boek maar naast zich en keek achterom toen er weer water op hem spetterde. Een meisje had net haar handen afgeschud, en stond nu met haar handen in haar zakken naast de fontein. Im keek een beetje geërgerd naar haar toen hij het water dat in zijn nek liep wegveegde en keek toen weer voor zich. Cake was naast hem komen zitten en het ratje keek hem vragend aan, Im pakte haar op en aaide door haar vacht, en aangezien hij niets beters wist te doen sloeg hij het boek weer open en las verder.

Profiel bekijken

14 Re: De fontein. op ma nov 14, 2011 9:37 am

Fibonacci

avatar
Talent
Talent
Omdat Fibonacci niets beters te doen had, keek ze naar de mensen om haar heen. Haar spelletje begon in haar hoofd weer: dat meisje heeft een te grote neus. En die vrouw heeft allemaal onderkinnen. Die man begint al kaal te worden, boven op zijn hoofd. Haar ogen kwamen bij de jongen die een meter van haar vandaan zat, te lezen. Wat was er met hem? Ze kon zijn gezicht niet goed zien, en daar was vanouds één oplossing voor: 'Hé!'

Profiel bekijken

15 Re: De fontein. op di nov 15, 2011 4:56 am

Im

avatar
Beginner
Beginner
Iemand riep, Im keek niet op vanuit zijn boek aangezien er geen reden was dat iemand hem zou roepen. Maar na een tijdje merkte hij dat alle andere mensen gewoon doorliepen. Dus Im besloot toch op te kijken. Hij wist niet precies waar het geluid vandaan was gekomen, maar het was in ieder geval wel ergens achter hem. Toen hij achter zich keek, zag hij dat het meisje wat bij de fontein had staan spetteren naar hem keek. Daarna besefte hij dat zij waarschijnlijk ook naar hem had geroepen. Im klapte het boek weer dicht en draaide zich om zodat hij haar beter kon zien. "Wat?" vroeg hij een beetje geïrriteerd.

Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum