Through the wall...


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Lace Remi Malachite

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Lace Remi Malachite op zo nov 06, 2011 3:54 am

Volledige naam: Lace Remi Malachite (Malachite is een soort groen gestreepte edelsteen)
Roepnaam: Lace
Bijnaam: Lace
Leeftijd: 17
Geslacht: M
Geloof: Hij heeft er geen. Z’n ouders vonden het onnozel gedoe, en dus kent hij er ook geen.
Groep: Axionen…maar het ‘kan’ veranderen.

INNERLIJK
Karakter:

Lace is ergens best een verwend persoon, het woord ‘nee’ staat dan ook niet bij hem in het woordenboek geschreven. Hij is dan ook niet echt geïnteresseerd in andere mensen en in wat ze zeggen. Je kan soms een heel verhaal aan hem vertellen zonder dat hij maar luistert. Wat niet betekend dat hij helemaal nooit naar iemand zou luisteren.
Lace heeft ook geen medelijden voor z’n medemens. Hij zou zelfs z’n pistool tegen iemands hoofd zetten als hij vind dat het rechtvaardig is. En het ergste is dat hij daar makkelijk mee weg kan komen vanwege zijn familie naam. Voor de rest is Lace zijn hele karakter nog niet verrot door de rijkdom. Lace is geen opschepper, hij zal geen leugens over zichzelf vertellen. Dat vind hij namelijk laag, vooral wanneer er bezoek is en die mensen de hele tijd aan het opscheppen zijn. Achteraf heeft hij dan wel eens de nijging om die mensen flink bang te maken.
Lace kan zich dus ergens nog een beetje afscheiden van de andere rijken mensen. Hij is ook geen bang persoon. Z’n broer heeft altijd zichzelf en hem beschermd, en nu vind Lace dat hij dat zelf ook moet kunnen. Hij wil dus niet dat er groepen bodyguards achter hem aan moeten lopen omdat hij zichzelf niet kan beschermen.
Maar Lace heeft ook nog z’n zachtaardige kant, hij heeft een groot zwak voor dieren. Het maakt niet uit wat voor soort of de grote. Het liefst neemt hij ze allemaal mee naar huis, om ze vervolgens de hele dag te voeren, aaien en mee te spelen. Op zulke momenten is hij net een onschuldig lief kind. Wat hij misschien diep van binnen ook wel is.

Sterke punten: Hij is niet zo snel van z’n plek te gooien, hij heeft voldoende zelfvertrouwen. Z’n richtings gevoel is erg goed. (Dingen gooien,schieten, maar hij raakt ook niet snel verdwaalt.)
Zwakke punten: Hij is niet een van de snelste personen. (wel sneller dan de gemiddelde normale persoon) Nadenken is niet een van zijn sterkste punten.
Relaties: Hij heeft nooit echt een relatie gehad. Wel wat eenzijdige waar een paar van z’n stiefzusjes hem bleven stalken.
Status: Sommige vinden hem een verwend nest. Andere zouden hem ook gewoon een enorm raar persoon kunnen vinden.
Hobby’s: Hij loopt graag doelloos rond, of oefent wat met zijn gun. Vaak is hij in de tuin bij de dieren te vinden.
Haat: Hij heeft haat aan bijna al het bezoek dat langs komt. En mensen die hem op z’n zenuwen werken, niet te vergeten slagers.

UITERLIJK:
Lengte/bouw: Lace is ongeveer 1,80. En is niet bepaald breed gebouwd.
Huid: Wit, Lace is ook niet het type om in de zon te gaan zitten voor en beter kleurtje.
Haar: Lace heeft blond haar van zichzelf
Ogen: Z’n ogen zijn niet heel groot en ook niet heel klein. Hij heeft een groen/blauw achtige oog kleur.
Kleding: Lace draagt altijd dezelfde jas, zelfs in de zomer heeft hij de nijging hem aan te trekken. De jas is van zijn oudere broer geweest en dus speciaal voor hem. Voor de rest is zijn kleding niet al te speciaal, behalve het gedeelte dat het niet de goedkoopste spullen zijn.
Speciale kenmerken: Hij heeft een tattoo onder z’n linker oog in de vorm van een ster. (zijn broer had er ook een dus wouw hij het ook)

EXTRA:
Familie: Lace woon in een grote familie. 2 ouders en een groot aantal zussen en zusjes, Lace raakt vaak de tel kwijt en het maakt hem ook niet uit. Ze zijn dan ook niet zijn echte familie.. Hij had wel een oudere broer die echt familie was, daar had hij een goede band met.
Woonplaats: Phiron, hij is hier ook geboren.
Verleden: Zolang Lace zich kan herinneren is hij altijd met zijn oudere broer Remi geweest. Toen Lace ongeveer 10 jaar was en zijn broer 15 zijn ze geadopteerd door de familie Malachite. Ze zochten een mannelijke opvolger die met een van hun dochters kon trouwen. En dat was dus Remi. Toen Remi 18 was gebeurde het dan ook allemaal, het was goed geregeld en een paar maanden ging het goed. Remi werd ziek en hij was niet meer te genezen.
De familie wil nu dat Lace de volgende opvolger word, maar hij is alles behalve geïnteresseerd.

Wapens: Hij heeft een elektrisch pistool. Hij kan er ook goed mee richten, en zelf is het ook een snel wapen.
Overig:-

Plaatje:Profiel bekijken

2 Re: Lace Remi Malachite op zo nov 06, 2011 4:00 am

Tihu-Lille

avatar
Beginner
Beginner
Goedgekeurd! Like a Star @ heaven

Profiel bekijken

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum