Through the wall...


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Het weeshuis

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Het weeshuis op zo nov 06, 2011 3:51 am

Noah

avatar
Beginner
Beginner
Een stad als deze heeft een weeshuis nodig. Een weeshuis. Moet dit nog verder uitgelegd worden? Nu ja. Het weeshuis, voor alle ouderloze kinderen. Als je geen zin hebt in een bevalling, maar toch een kind wilt; Ga je gang. En oh, als je een kind wilt sponsoren zodat het "het beter krijgt" ("Maar dat kan helemaal niet! Het weeshuis zorgt prima voor ze!" Tuurlijk) mag dat natuurlijk ook.

Het weeshuis is een groot, in grijze gevelsteen opgetrokken gebouw. Veel kleur heeft het aan de buitenkant niet, maar goed. Als je door de grote, zware deuren gaat van de ingang kom je terecht in een soort van "Hal" die niet veel voorstelt. Het komt erop neer dat je geen balzaal hoeft te verwachten, en de hal vooral gebruikt wordt voor jassen aangezien men die immers érgens kwijt moet.


Regels; Geen kinderen afslachten, dank u wel. En wees een goed voorbeeld en ga niet meteen een gevecht beginnen. En SM is ook niet gewenst. En roken, drugs en alcohol is ook niet het beste voorbeeld. Dank u hartelijk voor uw hopelijk begrip.

Profiel bekijken

2 Re: Het weeshuis op zo nov 06, 2011 4:08 am

Ze liep enigszins voorzichtig richting het weeshuis. Ze ging er regelmatig heen voor maar een doel. Noah helpen. Want het was over het algemeen duidelijk dat mensen in het weeshuis niet al te best behandeld werden. Dus nu had ze, in haar kleine tasje wat geld en eten zitten. Meegenomen zonder dat iemand anders het wist. Alleen maar voor Noah. Waarom wist ze niet, bij toeval had ze hem ontmoet, en sinds dien gaf ze hem eten en geld omdat ze het zo zielig vond voor hem. Axioon of niet, ze mocht wel gevoelens hebben voor de minderen. Toch? Ze stapte het weeshuis binnen, en bleef in de hal staan. Twijfelend, wat ze moest doen.

Profiel bekijken

3 Re: Het weeshuis op zo nov 06, 2011 4:16 am

Noah

avatar
Beginner
Beginner
Het weeshuis had zo'n trap, waarvan je dacht dat je er altijd op voorzichtig moest zijn. Maar Noah kon je verzekeren dat als je 'm vijftien jaar achter een stuk op en neer ging, dat je dan zonder problemen eraf kon rennen. Kijk, dat was één van de weinige voordelen aan het weeshuis; Het had een lange, steile trap. Precies de trappen die Noah leuk vond. Slecht idee te vragen waarom, trouwens. Waarom hij überhaupt de trap afrende. Eigenlijk was het best een goed thema om over te filosoferen. Jammer dat Noah niet hield van filosofie. Toen hij in de hal, hoewel "Halletje" een betere beschrijving was, aankwam, zag hij daar Eli. Ook weer tof. 'Hoi Eli.'

Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum