Through the wall...


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Dryope Crisson

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Dryope Crisson op zo nov 06, 2011 12:47 am

Dryope

avatar
Beginner
Beginner
ALGEMEEN
Volledige naam: Dryope Crisson. Haar voornaam heeft wel een betekenis, Mythische Nimf, maar geen verdere, haar ouders vonden het een mooie naam, en dat was het dan ook. Wel is het een herkenbare naam in Thaida.
Roepnaam: Dryope, gewoon haar naam.
Bijnaam: Niet echt, elke bijnaam die ze tot nu toe heeft gekregen, heeft ze afgekraakt, en bijna gedreigd om die niet te gebruiken.
Leeftijd: 16
Geslacht: Vrouw
Geloof: Het geloof is misschien zwakjes het geloof dat er een leven na de dood is, verder is ze niet echt gelovig, net zoals haar ouders.
Groep: Thaidali, tenminste daar is ze pas vanaf haar verjaardag achtergekomen. Ze dacht altijd dat ze gewoon uit Phiron kwam, en onderdeel van het Volk was, maar haar ouders vertelde dat het haar plicht is om mensen weer mee terug moet nemen naar Thaida, Net zoals dat het was voor haar neef, waar altijd van verteld is dat hij overleden was.

INNERLIJK
Karakter: Het leven maakt ze het liefste door in de natuur, misschien dat dat ook wel komt doordat ze al haar kinderjaren in de weilanden of in de kleine bossen die ertussen zij plaats vinden speelde, en rust zocht. Ze is een rustig type, die kan nadelig maar ook voordelig uitkomen, nadelig omdat ze niet vaak haar mond open zou trekken, ze is verlegen, maar dat ligt er ook aan met welke personen ze omgaat, of praat. Voordelig omdat ze alles eerst rustig zal bekijken, ze hoeft het niet zo chaotisch te hebben, niet meteen te oordelen, eerst rustig nadenken..
Als je iets in haar ogen fout doet, en het heeft zelfs wat te maken met haar, wordt ze heel snel boos, dan heeft ze opeens niet meer iets aan het rustige, het lijkt dan wel alsof de boosheid dan haar lichaam overneemt. Eigenlijk zijn haar emoties altijd te overdreven, ze ergert zich er dood aan, maar ze kan er niets aan doen, daarom huilt ze snel, is ze hyper als ze blij is, en wat al eerder vertelt is, als ze boos is, is ze echt boos.
Het liefst is ze alleen, misschien is dat wel een onderdeel van het rustige, of heeft het een andere oorzaak. Gebeurt er wat? maakt niet uit wat? ze moet er altijd wat achter zoeken, ook al is het maar een appel die er gisteren nog aan de boom hing, en de dag erna er niet meer hangt, daaraan kun je ook al zien dat ze erg oplettend is, ze inspecteert de omgeving, is er wat aan de hand? zo ja, wat is het dan, wat is de oorzaak, is er niets aan de hand? hoe kan dat dan? Maar door al dat denken, is ze heel vaak afwezig, ze moet in een gesprek vaak zeggen, wat?
De eigenschap waar ze zich het allermeeste aan ergert is het bang zijn, ze is zo verschrikkelijk snel bang, en schrikt snel. Al kraakt er maar een takje achter haar, verschrikt draait ze zich dan om, en is opgelucht als het dan een bos diertje blijkt te zijn.
Sterke punten: Ze is goed in alles wat met denken te maken, van een strategie tot haar perfecte droom, maar ook in het verdwijnen, ze kan in een mum van tijd een boom in klimmen, of achter een struik springen, ze is dan ook niet bang om haar kleren vies te maken.
Zwakke punten: Ze kan niets van vechten, daarom 'verdwijnt' ze ook. Het liefste zal ze met altijd verdwijnen, ze is gewoon niet graag sociaal. Ook kan ze niet geod tegen kritiek.
Relaties: OP de weilanden van Phiron zijn niet veel mensen te bekennen, en kinderen zijn heel moeilijk te vinden. Daarom dat ze eigenlijk alleen echt met volwassene omgaat, haar hele leven al, al vroeg gedroeg ze zich volwassen, en voelt zich helemaal niet thuis bij meisjes of jongen van haar leeftijd of een paar jaar ouder, pas als die tien jaar wordt gehaald voelt zich meer vertrouwd, daar durft ze veel meer tegen te zeggen, voelt zich gemakkelijker, en zal daar ook vaker haar moet opentrekken. Ze slaat bijna dicht als ze voor iemand van haar eigen leeftijd staat. Ze heeft eigenlijk niet echt mensen die ze tot vrienden kan benoemen, de mensen waarvan ze het graag zou willen, vinden haar namelijk veel te jong om als vriend te hebben.
Status: Als een verlegen meisje, die het liefste achter een boom kruipt in een struikje of haar rug naar al het sociale gebeuren keert. Maar ook als een zachtaardig meisje.
Hobby’s: Het liefste speelt ze op haar zelfgemaakte fluit, de bosdiertjes toe te spelen. of naar de lucht te kijken, en al haar gedachten laten gaan. Ook helpt ze haar moeder graag, haar ouders zijn maar wat blij met de kook kunsten van hun dochter.
Haat: Vechtende mensen, ruzie makende mensen, of alles wat daar mee te maken heeft. Het liefste wil ze die mensen zelf de grond in stampen, maar daar is ze dan weer te laf voor. OOK haat ze de Axionen.

UITERLIJK:
Lengte/bouw: Ze zit tegen de 1.70 aan, Ze is volslank, en slungelig, wat apart is voor haar lengte, aangezien je dat meestal bent als je in een groter lichaam zit. Ze heeft een V lichaam, haar schouders zijn breed, en het loopt af tot steeds smaller. Ze is sterk, en ook gespierd, niet zoals een bodybuilder er uit ziet, maar gewoon gespierd.
Huid: Haar huid is een hele witte kleur,Het lijkt af en toe echt gewoon wit, ze wordt ook wel eens met sneeuwwitje vergeleken, waar ze zelf van gruwelt.
Haar: Donkerbruin haar, golvend en waar altijd klitten in vallen te bespeuren, het valt tot net over haar schouders. Ze heeft niet echt een pony, maar naar haar scheiding, wat in het midden is, loopt het wat schuiner, dus steeds korter, wel passen haar kortste plukjes achter haar oren, makkelijk.
Ogen: Ze heeft grote amandel vormige ogen, wel valt gewoon haar oogleden over haar iris heen. Haar ogen zijn staalblauw, maar als je erin blijft turen, kun je misschien wat groenig bespeuren.
Kleding: Ze draagt vaak cape's, gewoon omdat ze zo het gevoel heeft niet op te vallen, en ze haar haar kan verbergen, waarom ze dat doet, weet ze eigenlijk zelf ook niet. Daar onder kun je makkelijk zittende kleuren vinden, geen rok, geen jurk, gewoon een broek en een shirt. Het boeit haar niet echt wat ze draagt, het kan zelfs voor komen, dat er in haar broek verscheidene gaten zitten.
Speciale kenmerken: wat sproeten in haar gezicht, wat een apart contrast geeft tegenover haar witte huid.

EXTRA:
Familie: Ze had een vader en heeft een moeder, en waarschijnlijk nog veel meer familie. Haar moeder leeft net zoals zij in Phiron, haar andere familie leden in Thaida. Haar vader is begraven dicht bij huis. Ze is enigskind. Ze heeft een hele goede band met haar vader en moeder. ze hield en houdt van ze, Wel een stuk minder, nu ze een gevoel heeft dat ze haar hebben verraden, door opeens iemand anders te zijn dat ze dacht te zijn. Haar moeder is alleen nog maar in leven, haar vader is gedood door iemand van de Axionen.
Woonplaats: Ze woont in een knus huisje op de weilanden, daar is ze geboren, en woont ze nog steeds. Het huis bevind zich ergens in het midden van het gebied, daar waar ook wat bossen te bekennen zijn, met een groep koeien en geiten, die een groot geluiden circus kunnen maken, als je van plan bent te gaan slapen.
Verleden:Haar leven leek perfect, dat is het nooit, en zal het nooit zo zijn. Ze is vroeger gepest door leeftijdsgenoten omdat ze vonden dat ze er anders uit zag, dat ze een vampier was, of sneeuwwitje, daarom kan ze ook niet goed opschieten met leeftijdsgenoten. Ook is ze haar neef kwijtgeraakt, hij was een goede vriend. Ze dacht dat hij gedood was, maar blijkbaar nog leeft, en woont in Thaida. En het laatste wat een grote klap heeft geven is de dood van haar vader, de ze zo lief had. Gedood door iemand van de Axionen, en ze zal ze nooit vergeven en vergeten. Ze was er zelfs bij, zat in de boom, toen haar vader een messteek in zijn hart kreeg, en naar een paar seconden op de grond viel. De man/vrouw die dat deed was al snel weg, en Dryope schreeuwde en schreeuwde, huilde en had het gevoel alsof een deel van haar hart was weggesneden.
Wapens: Een mes, die haar vader voor haar had gemaakt. Vanaf dat ze haar vader zo gestoken zag, is ze er mee gaan oefenen. Gooien, steken, en alles wat je er maar mee kan bedenken. Ook nog een ander mes, die ze zelf heeft gemaakt, met de namen van haar ouders en neef in het lemmet gegraveerd. Zodat ze altijd aan hun zou kunnen denken.
Overig: Ze wil graag iets doen met haar leven, niet meer alleen op de weilanden rondhangen, nee, ook eens wat doen met de wereld. Ze heeft besloten haar plicht te volbrengen, mensen terug nemen naar Thaida, of nog beter, de wereld weer een laten worden.

Plaatje:


ik heb het gevoel dat ik dit op het einde een beetje afgeraffeld heb, maar hij is zover klaar.

Profiel bekijken

2 Re: Dryope Crisson op zo nov 06, 2011 9:32 am

Fibonacci

avatar
Talent
Talent
Het is een beetje onwaarschijnlijk dat haar ouders zolang al in Phiron zijn, maar daar laat ik me niet aan storen. Goedgekeurd! Like a Star @ heaven

Profiel bekijken

3 Re: Dryope Crisson op zo nov 06, 2011 9:34 am

Dryope

avatar
Beginner
Beginner
Fibonacci schreef:Het is een beetje onwaarschijnlijk dat haar ouders zolang al in Phiron zijn, maar daar laat ik me niet aan storen. Goedgekeurd! Like a Star @ heaven

dat was ik eigenlijk helemaal vergeten Embarassed

naja, bedankt Very Happy

Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum