Through the wall...


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Fibonacci Lesquirte

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Fibonacci Lesquirte op zo nov 06, 2011 12:47 am

Fibonacci

avatar
Talent
Talent
ALGEMEEN
Volledige naam: Fibonacci Lesquirte
Roepnaam: Fibonacci
Bijnaam: Het loopt niet goed met je af als je Fibonacci’s naam probeert af te korten, dus dat doen weinig mensen.
Leeftijd: 18
Geslacht: V
Geloof: -
Groep: Rebel

INNERLIJK
Karakter: Het eerste dat opvalt aan Fibonacci’s innerlijk is haar afstandelijkheid. Ze heeft charisma en bezit het talent om goed met mensen om te gaan, maar kiest ervoor om dat niet te doen en zich af te zonderen. Altijd als er iemand in haar buurt is, valt er een lichte irritatie te bespeuren die je ongewenst laat voelen, onwelkom. Fibonacci staat met beide benen stevig op de grond - misschien zelfs wel een eindje weggezakt in de aarde. Ze gelooft absoluut niet in dingen die niet logisch verklaarbaar zijn en gelooft ook niet snel wat anderen zeggen. Vertrouwen heeft ze ook niet, het hangt zelfs tegen paranoia aan. Hulp is een zwak punt van Fibonacci. Zij die anderen helpt is nog tot daar aan toe, maar anderen die haar helpen is onacceptabel. Fibonacci is eigenwijs en koppig als de pest. Ze moet krijgen wat ze wil, anders kan ze zo verschrikkelijk boos worden dat er verplegers aan te pas moeten komen. Gelukkig zijn Fibonacci’s eisen vaak niet groot: “laat me met rust” is de meest gebruikte. Ook gelukkig is dat deze woedeaanvallen vrij zeldzaam zijn, omdat Fibonacci er een hekel aan heeft als mensen zien dat ze ergens om geeft. Ze ziet alles waar ze emotie voor toont als een zwak punt, een geheim dat ze voor zichzelf moet houden, anders kunnen anderen haar de grond in boren. Alleen haar zus vertrouwt ze.
Sterke punten: Fibonacci heeft een sterke persoonlijkheid en krachtige wil. Ze is charismatisch als ze dat wil. Ook heeft ze een goed uithoudingsvermogen.
Zwakke punten: Paranoïde, eigenwijs, koppig, afstandelijk.
Relaties: Fibonacci is niet sociaal en wijst elke vorm van een relatie af.
Status: Er zijn verschillende meningen over Fibonacci. Zo zijn er veel mensen die haar een verwend kreng vinden, andere mensen die diep respect voor haar hebben en is er ook een groepje dat denkt dat Fibonacci geestelijk gestoord is.
Hobby’s: Alleen zijn, roken.
Haat: Mensen.

UITERLIJK:
Lengte/bouw: Redelijk lang en slank.
Huid: Een bleke huid.
Haar: Fibonacci’s natuurlijke kleur is donkerbruin, maar ze heeft haar haren, die springerig tot op haar schouders vallen, donkerblond geverfd.
Ogen: Blauwe ogen, die meestal schuilgaan achter haar pony en anders onvriendelijk kijken.
Kleding: Het liefst donkere kleding die gemakkelijk zit.
Speciale kenmerken: Fibonacci heeft een kleine tattoo op haar linkerhand, een simpel zwart streepje.

EXTRA:
Familie: Fibonacci’s moeder is gestorven toen Fibonacci erg jong was. Haar vader Riley Lesquirte, waarmee ze niet erg veel contact heeft, en haar zusje Tihu-Lille, waarmee ze als het ware een haat-liefderelatie heeft, zijn nog over.
Woonplaats: In het midden van het armste gedeelte van Phiron.
Verleden: Fibonacci heeft nooit veel interesse gehad in wat haar vader en zusje deden. Ze hielp wel een beetje, maar nooit wanneer ze er geen zin in had. Ze hield zich liever bezig met het verzamelen/stelen van eten of geld. Later, toen Riley het gezicht van de rebellen werd en de familie Lesquirte iets rijker werd, was dat niet meer nodig.
Wapens: Fibonacci heeft altijd een mes bij zich, en ze is niet bang om het te gebruiken. Hiermee kan ze snel en behendig omgaan.
Overig: -

Plaatje:
Spoiler:

Profiel bekijken

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum