Through the wall...


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Caesarea Knight

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Caesarea Knight op zo nov 06, 2011 12:07 am

Caesarea

avatar
Beginner
Beginner
ALGEMEEN
Volledige naam: Caesarea Isabelle Johanna Knight. Eerst was haar naam Caecilia, maar dat vond ik toch iets te lief klinken ;p.
Roepnaam: Caesarea en soms ook Caes als mensen haar naam te lastig vinden om helemaal te onthouden.
Bijnaam: Ze wordt soms Cae genoemd, door een aantal mensen die ze echt kent.
Leeftijd: 17
Geslacht: Vrouwelijk.
Geloof: Zij gelooft zelf eigenlijk nergens in, haar ouders geloofde vooral in zichzelf en Waylon Silver, de egoïsten.
Groep: Caesarea heeft zich bij de rebellen gevoegd, terwijl haar ouders heel belangrijke mensen zijn bij de axionen.

INNERLIJK
Karakter: Caesarea is niet echt het meest aardige persoon dat je je kunt voorstellen, ze probeert het wel, maar het is niet echt haar aard. Ze komt meestal nogal kortaf en droog over. Ze is niet altijd in voor een leuk levendig gesprek. Ze Ze is iemand die vooruit denkt en met alle scenario’s rekening wilt houden. Ze is iemand die wel durft om risico’s te nemen en is niet bang om zich in gevaar te storten. Ze kan soms verschrikkelijk koppig zijn en vind het vaak moeilijk om haar verlies toe te geven. Haar humor bestaat meestal uit een aantal sarcastische en droge opmerkingen. Het lijkt misschien alsof Caesarea niet echt een leuk persoon is, maar als ze om je begint te geven, als ze je begint te kennen, dan kan ze een geweldig lief meisje zijn dat erg zorgzaam is. Ze is iemand die voor gewonde mensen zorgt of een goed luisterend oor is als iets je dwars zit. Maar als je haar vertrouwen in jou beschadigd, door wat dan ook, zal ze jou niet snel vergeven. Ze kan heel erg ijzig overkomen en is iemand die niet snel breekt. Of misschien breekt ze vanbinnen wel, maar dit probeert ze niet te laten zien. Ze kropt meestal haar treurige gevoelens op. Ze geeft niet echt veel om wat andere van haar denken of over haar zeggen. Soms kan ze zo koud als ijs zijn en zelfs haar woede heeft iets kils.
Sterke punten: Ze is snel en goed in vechtsporten, daarnaast denkt ze altijd goed na voordat ze iets doet en is niet bang voor gevaar.
Zwakke punten: Ze houdt er niet van als mensen tegen haar liegen, bedriegen of als ze verliest, ze kan niet tegen haar verlies. Ze vind het niet leuk als mensen haar confronteren met haar ouders, maar probeert dit niet te laten zien. Haar enkels zijn een zwak punt omdat ze deze wel eens gebroken heeft.

Relaties: Caesarea is niet iemand die gericht naar iemand zoekt, toch zou ze graag “de ware” willen ontmoeten, een keer. Ze valt toch gewoon op jongens/mannen.
Status: Als rebel, maar de andere rebellen vertrouwen haar niet altijd omdat ze weten dat ze eigenlijk van de Axionen komt en ze het toch ook best wel goed heeft.
Hobby’s: Caesarea vindt het verschrikkelijk leuk om te schrijven en dan verschillende dingen, ze vindt het leuk om strategieën te bedenken en deze uitgebreid op te schrijven. Ze vindt het ook leuk om haar fantasie in dingen te gebruiken. Ze is ook dol op lezen en vindt het ook leuk om haar vechtsporten te beoefenen.
Haat: Haar ouders, overdreven mensen.

UITERLIJK:
Lengte/bouw: Caesarea heeft een redelijke lengte van 1.70, hierbij is ze ook verschrikkelijk dun, maar ze heeft ook wel een mooi figuur, het is niet dat ze magertjes is.
Huid: Caesarea heeft een lichte, maar meer ivoorkleurige huid. Ze heeft bijna altijd een zachte huid, hoewel haar huid ook wel veel littekens en lelijke plekken bevat.
Haar: Haar haar is niet mega-lang en rijkt tot net iets over haar schouders. Je kunt nooit goed zien of haar haar nou zwart of heel donker bruin gekleurd is. In sommige licht lijkt het zwart, in ander licht weer donker bruin. Maar eigenlijk is het donker bruin.
Ogen: In Caesarea’s ogen zit eigenlijk niet echt een speciale kleur, van een afstandje lijkt het echt gewoon zwart. Maar als je goed kijkt zie je de verschillen in haar ogen, van zwart, naar een beetje grijs en iets bruins.
Kleding: Altijd dingen die comfortabel zitten en waarin ze lekker kan bewegen. Ze zorgt er wel altijd voor dat het goed zit en vaak zijn haar kleuren nogal basic, zwart, wit, bruin, grijs, beige, ect.
Speciale kenmerken: Caes heeft een aantal flinke littekens over haar hele lichaam en ook een aantal duidelijke in haar hals en op haar gezicht. Op haar arm staat een tatoeage met de tekst “But I’m still alive.” Deze heeft ze meer om haar ouders te sarren.

EXTRA:
Familie: Caes heeft nog haar ouders, maar hier heeft ze nooit een goede band mee gehad, ze haat haar ouders.
Woonplaats: Caes is ooit geboren in de rijke buurt en haar ouders hoorde ook tot een van de rijkste daar. Maar nu woont ze een jaar in een klein appartementje in de stad, tegen de arme buurt aan.
Verleden: Caesarea heeft nooit een familie gevoel gehad, ze heeft nooit echt ouders gehad die echt om haar gaven. Ze was een ongeluk, niet geplant en ook niet echt gewild. Haar ouders verachte haar en zij verachte hun op een gegeven moment. Haar ouders hebben nooit onder stoelen of banken geschoven dat ze haar niet wilde. Ze scholden haar uit, vertelde haar de meest vreselijke dingen, sloegen haar als ze iets verkeerds deed en lieten nooit maar enig teken van liefde blijken. Ze wilde eigenlijk het liefst dat ze dood was, dit vertelde ze haar ook. Caes werd een kil meisje, sloot zich af van de anderen en er groeide een haat in haar tegen haar ouders. Haar ouders waren belangrijke mensen bij de Axionen en op een dag, bedacht ze de geweldige manier om zich tegen hun te keren. Ze zou zich bij de rebellen voegen. Die nacht is ze weggelopen en ze heeft haar ouders geen dag meer gezien, dat wilt ze ook niet. Ze heeft het nog steeds wel goed omdat wel wat geld op zak heeft.
Wapens: Caes heeft alleen een groot zwaard waar ze redelijk mee om kan gaan.
Overig: Caes doet verder ook nog aan vechtsporten zoals kickboksen, Taekwondo.

Plaatje:
Spoiler:
Tifa van Final Fantasy.

Profiel bekijken

2 Re: Caesarea Knight op zo nov 06, 2011 12:17 am

Tihu-Lille

avatar
Beginner
Beginner
Goedgekeurd! Like a Star @ heaven
En welkom Jaimejaime c:

Profiel bekijken

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum