Through the wall...


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Michael Christopher Rhodes

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Michael Christopher Rhodes op za nov 05, 2011 11:06 am

ALGEMEEN
Volledige naam: Michael Christopher Rhodes, natuurlijk heeft elke naam een betekenis. Maar die betekenissen waren niet bewust aan zijn naam besteed.
Roepnaam: Michael
Bijnaam: Michael heeft vrijwel geen bijnamen.
Leeftijd: 19
Geslacht: Man
Geloof: Michael gelooft niet in iets, heeft hij nooit gedaan ook en zijn ouders ook niet.
Groep: Michael is een rebel.

INNERLIJK
Karakter:
Michael staat bekend om het feit dat hij redelijk stil is, mentaal afwezig. Hoewel hij overal en nergens rondloopt, lijkt hij er niet altijd bij te zijn. Hij is meestal wel ergens anders met zijn gedachten. Hij is afwezig, met een blik in zijn ogen die daar precies bij past. Zo loopt hij rond, door gangen, over straten. Maar achter die afwezigheid schuilt meer. Daarachter schuilt een persoon die houdt van muziek, die het liefst de hele dag gitaar speelt. En desnoods zingt hij erbij.
Maar er schuilt nog meer achter deze persoon, iemand die altijd in de problemen komt. No matter what he does. Hij maakt fouten, meer dan een normaal mens zou kunnen doen. En hoewel hij de fouten zelf maakt, vindt hij het vreselijk. Hij haat de fouten die hij maakt. De fouten zorgen ervoor dat hij in de problemen raakt. Hoe hard hij ook probeert om geen fouten te maken, lijkt het onmogelijk te zijn.
Maar dat is nog niet alles, Michael staat ook bekend om zijn verwardheid. Vaak kan je wel de verwarde ondertoon in zijn stem horen wanneer hij zijn woorden uitspreekt. Voor vele zinnen zet hij: eh, of ehm. Per ongeluk, niet met opzet. Dat ligt gewoon aan zijn verwardheid. Net zoals de verwarde blikken in zijn ogen waar hij zich zelf ook aan irriteert. Koppig kan hij ook heel erg zijn, soms is hij zo koppig als een ezel. Hij luistert niet naar wat anderen zeggen wat hij moet doen, beslist zelf wat hij doet. Ja, dat koppige kan heel erg irritant zijn als je wilt dat hij moet luisteren. Maar zo is Michael nou eenmaal, en het is moeilijk om hem te veranderen. Hij is nou eenmaal koppig. Complimenten kan hij ook niet goed ontvangen, hij weet nooit hoe hij ermee moet omgaan.
Oh, erg belangrijk. Michael is nou niet bepaald handig, eerder klunzig. Hij struikelt over zijn eigen voeten en laat de meest breekbare voorwerpen vallen. Daar heeft hij zelf niet alleen een hekel aan, ook anderen irriteren zich mateloos aan zijn klunzigheid. Maar met de tijd raak je er gelukkig wel aan gewend. En gelukkig komen zijn verwondingen door zijn klunzigheid niet verder dan een paar gebroken botten. Oké, dat gebeurt eigenlijk maar enkele keren. Hij heeft twee keer zijn arm gebroken, maar verder is alles oké.
Alhoewel, over zijn slechte geheugen moet je eigenlijk ook wat weten. Hij vergeet op de meest bizarre momenten iets. Stuur hem ergens naartoe om iets te halen, en hij zal vergeten wat hij mee moet nemen wanneer hij op de juiste plaats is. Ja, zo gaat het bij Michael. Een slecht geheugen is niet het beste wat je kan hebben.
Sterke punten: Michael heeft geen problemen met het pijn doen van anderen wanneer het echt nodig is. Ook heeft hij een goed uithoudingsvermogen.
Zwakke punten: Michael heeft een belachelijk slecht geheugen en is nogal klunzig.
Relaties: Michael is niet heel erg sociaal, er zijn enkele zeldzame momenten waarbij hij dat wel is. Maar die zijn dus heel erg zeldzaam.
Hij is ook niet op zoek naar vrienden, hij zoekt eerder een uitweg van alles wat er om hem heen gebeurt.
Status: Waarschijnlijk ziet men hem als een koppige rebel. Iemand die niet luistert naar wat hem gezegd wordt en nog liever pijn heeft dan dat hij toegeeft.
Hobby’s: -
Haat: De rijken die een geweldig leven hebben terwijl anderen in sloppenwijken wonen, regels die hem worden opgedragen.

UITERLIJK:
Lengte/bouw: Michael is ongeveer 1.81 en is nog wel redelijk gespierd.
Huid: Michael is redelijk bleek, aangezien hij niet bepaald gezond leeft. Weinig eten is bijvoorbeeld één van de boosdoeners.
Haar: Michael heeft van nature zwart haar.
Ogen: Grijze ogen die je aankijken met een blik waar het grootste gedeelte van de vriendelijkheid uit is gehaald. Een vriendelijke blik is zeldzaam.
Kleding: Michael draagt nou niet bepaald iets speciaals, daar geeft hij zijn geld niet ] aan uit. Meestal draagt hij simpele shirts, af en toe een blouse. Maar verder niet meer dan nodig is.
Speciale kenmerken: Michael heeft redelijk vaak sigaretten en een aansteker bij zich. Je zal hem dan ook vaker rokend vinden dan vriendelijk.
En littekens zijn ook niet echt zeldzaam, die zijn overal te vinden, op zijn armen, benen borstkas, rug...

EXTRA:
Familie: Michael heeft familie, maar het gedeelte dat hij kent is al overleden. Soms was het zijn schuld, door het feit dat hij anderen in gevaar brengt door wat hij doet. Hij is en blijft een rebel, brengt iedereen waarmee hij iets te veel contact mee heeft in gevaar.
Woonplaats: Michael woont in het arme gedeelte van Phiron, maar vroeger woonde hij in het centrum. Hij leeft nog steeds redelijk goed, kan genoeg kopen. Maar hij verspilt zijn geld vooral aan drank en sigaretten.
Verleden: Michael is geboren in een redelijk rijk gezin. Een gezin dat makkelijk bij de Axionen had kunnen horen. Misschien was er niet niet genoeg geld om ze die "titel" te kunnen geven.
Michael groeide op, kwam in contact met wat voor een gruwelijke dingen mensen konden doen. Zijn vader werd als eerst vermoord, zonder enige reden. Daarna volgden enkele andere familieleden. Michael ontmoette mensen, mensen die niet rijk genoeg waren om elke avond een uitgebreide maaltijd te kunnen eten.
Vele jaren later ontdekte hij de redenen van die muur om de stad heen, was hij meteen tegen de muur. Hij vond dat die beter kon verdwijnen. Hij sloot zich aan bij de rebellen, meer familieleden stierven. Niet alleen door moord, ook ouderdom kwam aan bod.
Ook kwam hij in contact met mensen die hem dingen gaven die volgens bepaalde mensen verkeerd waren, maar hij had er geen problemen mee. Toen begonnen zo'n beetje wel zijn verslavingen aan Alcohol en sigaretten.
Wapens: Meestal heeft hij een pistool bij zich, een redelijk simpel geval. Ook heeft hij wel eens een aantal dolken bij zich, en desnoods port hij een peuk in het gezicht van zijn vijand.
Overig: Michael leeft niet bepaald als iemand die rijk is, maar ondertussen heeft hij wel geld. Vooral door erfenissen is hij aan zijn geld gekomen, aan werk komt hij nog moeilijk.
Helaas verspilt hij zijn geld aan alcohol en sigaretten.

Plaatje:

Profiel bekijken

2 Re: Michael Christopher Rhodes op za nov 05, 2011 12:52 pm

Ai Nari

avatar
Beginner
Beginner
O mijn god.
Meer is er niet over te zeggen over dat goddelijke wezen. I love you

Profiel bekijken

3 Re: Michael Christopher Rhodes op zo nov 06, 2011 12:14 am

Tihu-Lille

avatar
Beginner
Beginner
HAHA, Michael goes rebel! Goedgekeurd Like a Star @ heaven

Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum