Through the wall...


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Elizan Isobel Silver

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Elizan Isobel Silver op za nov 05, 2011 9:22 am

NOG NIET HELEMAAL AF.

ALGEMEEN
Volledige naam: Elizan Isobel Silver. Het heeft verder geen speciale betekenissen.
Roepnaam: Elizan
Bijnaam: Eli, een leuke afkorting
Leeftijd: 17 Jaar.
Geslacht: V
Geloof:Ze heeft niet echt een geloof
Groep: Axioon

INNERLIJK
Karakter: Zorgzaam, verlegen, goedgelovig, vooroordelen, rustig, stil, vredelievend, doorzettingsvermogen

Elizan is iemand die eigenlijk overvloeit van aardigheid. Ze is stil en rustig, en heeft het beste met iedereen voor. Mensen die het iets minder hebben probeert ze dan ook stiekem te helpen, ondanks dat het bijna onmogelijk is voor haar. Vooroordelen zijn makkelijk bij haar gewekt, en ze is dus makkelijk om te praten. Ze vind het dan ook moeilijk om haar eigen mening te uiten, omdat ze bang is voor de gevolgen. Ze is vredelievend, en als ze een ruzie kan voorkomen door haar mond te houden doet ze dat. Ze praat dan ook alleen wanneer het echt nodig is. Dan weet ze zeker dat ze niks fout doet. Ondanks dat ze niet van ruzies houd, valt ze niet huilend op haar knieën wanneer er wel ruzie komt. Ze houdt zich er dan gewoon buiten en probeert het af te sluiten. Ze weet dat het er nou eenmaal bij hoort. Bij vreemdelingen kan Elizan gauw verlegen zijn, en bij ongemakkelijke situaties heeft ze vaak de neiging om weg te rennen, omdat het dan te moeilijk voor haar wordt. Meestal gaat dat wegrennen gepaard met een rood gezicht en neergeslagen ogen. Ze vindt het moeilijk om te geloven dat mensen dingen doen, zoals mensen vermoorden. Ze gelooft dat in ieder persoon wel iets zit, wat ervoor zorgt dat ze aardig doen tegen mensen. Al duurt het heel lang voordat het naar buiten komt. En wanneer andere mensen, dit allang hebben opgegeven blijft zij toch door zoeken. Haar doorzettingsvermogen komt dan naar boven, iets wat je alleen zal merken wanneer ze iets echt wil. Al is ze niet verwend. Als ze dingen niet krijgt, zal ze haar mond houden. Maar alleen bij mensen, zal je haar doorzettingsvermogen zien. Kortom; Elizan, is een verlegen, lief meisje. Welke te goedgelovig is, om normaal te kunnen leven.

Sterke punten: Ze is erg goed in haar mond houden, terwijl ze het liefst iemand wil wurgen.
Zwakke punten: Ze is niet echt goed in vechten, behalve als met een pistool kan schieten.
Relaties: Vanwege haar verlegenheid vindt ze het moeilijk om sociaal bezig te zijn. En om eerlijk te zijn, heeft ze nog nooit een relatie gehad. Het zal waarschijnlijk ook heel wat moeite van de andere vergen om een relatie met haar te krijgen. Maar als het je is gelukt, heb je ook wat. Ze is erg trouw.
Status: Ze heeft de status van een rijk persoon.
Hobby’s: Ze houdt vooral van lezen, maar ook om gewoon door de stad te lopen.
Haat: Elizan vindt haten over het algemeen een groot woord, maar ze irriteert zich mateloos aan mensen die slijmen.

UITERLIJK:
Lengte/bouw: Ze is 1.70 m, en heeft over het algemeen een slank postuur.
Huid: Blank, met lichte blosjes op haar wangen.
Haar: Ze heeft een rode haarkleur van nature.
Ogen: Haar ogen zijn groot, en hebben een groene kleur. Meestal staat er een lieve blik in haar ogen.
Kleding: Ze volgt vooral de mode, omdat ze een soort van interesse heeft in mode. En ze stiekem vindt dat ze moet laten zien dat ze hoger staat.
Speciale kenmerken: Ze draagt altijd een klein kettinkje, waar haar naam op staat.

EXTRA:
Familie: Elizan is het nichtje, van Waylon Silver de welbekende Axioon. Ze heeft er een aardig goede band mee, maar alsnog leeft ze meer op haarzelf.
Woonplaats: Ze is geboren en getogen in Axios, en woont er nog steeds.
Verleden: Elizan werd geboren, leerde dat Axionen over het algemeen beter waren, en groeide op. Niet veel bijzonders. Ze had een perfect gezinsleven, niks raars op aan te merken.
Wapens: Ze draagt altijd een pistool bij haar, wat ze moest van haar ouders omdat ze bang zijn dat hun lieve dochter vermoord wordt en zich dan niet kan verdedigen. Alleen kan ze er niet zo goed mee overweg.
Overig: -

Plaatje:

Profiel bekijken

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum