Through the wall...


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Alyss Fanning

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Alyss Fanning op za nov 05, 2011 8:40 am

Alyss

avatar
Beginner
Beginner
ALGEMEEN
Volledige naam: Alyss Fanning. Fanning is een naam die al lang bestaat. De Fannings waren altijd een beetje normaal. Een goed inkomen, een goed huis. Niet rijk, niet arm.
Roepnaam: Alyss
Bijnaam: Ali, zo wordt ze door haar kleine zusje genoemd. Het eerste woordje dat haar zusje zij was 'Ali', terwijl ze probeerde de naam van haar zus uit te spreken.
Leeftijd: 16 jaar.
Geslacht: Vrouw.
Geloof: Alyss heeft niks te maken met het christendom, of iets wat er bij in de buurt komt. Wel gelooft ze dat een deel van alles wat gebeurt door het lot veroorzaakt wordt en dat het meeste al vast staat in de sterren.
Groep: Volk, middenmoot.

INNERLIJK
Karakter: Alyss is van nature een aardig meisje. Ze heeft echter 1 regel die ze voor zichzelf heeft. Ben jij aardig tegen mij? Dan ben ik aardig tegen jou. Ben jij niet aardig tegen mij? Dan ben ik ook niet aardig tegen jou. Ze heeft al snel een oordeel over iemand, en laat dat niet snel veranderen. Ze houdt heel erg van de natuur en geniet ervan om rond te lopen in de bossen. Ze is heel liefhebbend, maar van vriendjes moet ze hélémaal níks hebben. Tijdverspilling, vindt ze. Ze wordt ook snel boos en kan dan zomaar onverwacht exploderen. Ze is wel erg sterk en vindt het niet erg werk te verrichten. Ze haat daardoor ook de verwende nesten uit het rijkere deel van de stad.
Sterke punten: Alyss is erg sterk omdat ze vroeger veel in de houtzagerij van haar ouders werkte. Ze kan wel tegen een stootje. Ook is ze erg slim en kan ze snel goede beslissingen nemen -> ze presteert goed/beter onder druk. Ze maakt snel vrienden, hoewel er slechts een paar mensen zijn die ze mag.
Zwakke punten: Alyss wordt erg snel boos, hoewel ze er niet veel aan kan doen. Meestal heeft ze meteen spijt van iets dat ze zegt en ze is ook een enorme flapuit. Geheimen doen het niet goed bij haar.
Relaties: Alyss moet helemaal níks van vriendjes hebben, ze vindt het maar tijdverspilling. Ze staat wel open voor vriendschappen, maar alleen voor mensen die ze mag. En dat zijn er niet veel. Verder heeft ze een héle sterke band met haar zusje.
Status: Anderen zien Alyss als een sterk en verantwoordelijk meisje, maar toch ook wel een beetje een driftkop. Ze is nogal perfectionistisch en daar worden mensen om haar heen soms en beetje nerveus van.
Hobby’s: Ze houdt ervan om buiten rond te lopen. Ook houdt ze ervan om plekken te ontdekken waar niemand komt of waar zelfs nog niemand ooit is geweest.
Haat: Verwende nesten en champignons. Ze haat al die meisjes die klagen als ze een nagel hebben gebroken, en de eerste en gelijk de laatste keer dat ze champignons at was ze een maand lang ziek.

UITERLIJK:
Lengte/bouw: Alyss is een klein meisje, van 1.60. Ze is echter wel sterk en heeft geen problemen met een gewicht van 50/60 kilo.
Huid: Blank met een bruin tintje omdat ze zo vaak in de zon werkt.
Haar: Ze heeft lang bruin haar dat ze meestal samen vlecht. Het moet vooral níét in de weg zitten.
Ogen: Alyss heeft grote reebruine ogen. Haar ogen kijken meestal vriendelijk, hoewel ze duivels boos kan kijken.
Kleding: Kleding is iets wat Alyss helemaal niks boeit. Het liefst gewoon een t-shirt en een shorts, zolang het lekker zit en praktisch is. Jurkjes en rokjes vind ze verschrikkelijk en over armbandjes en kettinkjes moet je al helemaal niet beginnen. Ze draagt wel een ketting met een zilveren hertje dat een speciale betekenis voor haar heeft, die heeft ze van haar vader gekregen bij haar geboorte vanwege haar reebruine ogen.
Speciale kenmerken: Alyss heeft een litteken van haar pols tot haar elleboog, aan de binnenkant van haar arm, die ze heeft gekregen door een zaag. Verder heeft ze hele lichte sproetjes op haar gezicht en een koffievlek op haar enkel in de vorm van een wolk.

EXTRA:
Familie: Haar zusje (Noa) betekent alles voor Alyss, net zoals haar vader. Met haar moeder heeft ze nooit zo'n sterke band gehad.
Woonplaats: Ze woont in het centrum van Phiron in een niet al te groot huis, vlak bij een bos.
Verleden: Alyss heeft haar hele leven gewerkt en is snel tevreden. Hierdoor is ze niet vies van zwaar werk.
Wapens: Alyss heeft van haar vader geleerd hoe je om moet gaan met een zwaard. Een geweer was te duur. Ze draagt het soms bij zich, als ze alleen ergens naartoe gaat. Het is gemaakt van een speciaal metaal dat (bijna) nooit kapot gaat en niet geslepen hoeft te worden.
Overig: x

Plaatje: http://tinypic.com/r/xghdt1/5Laatst aangepast door Alyss op vr nov 11, 2011 9:50 am; in totaal 4 keer bewerkt

Profiel bekijken

2 Re: Alyss Fanning op za nov 05, 2011 8:43 am

Tihu-Lille

avatar
Beginner
Beginner
Goedgekeurd, maar je kunt nog niet weten dat ze later rebel wordt, dus dat moet je eventjes weghalen!

Profiel bekijken

3 Re: Alyss Fanning op za nov 05, 2011 8:52 am

Alyss

avatar
Beginner
Beginner
Ohja, oeps.
Ik denk dat ik een beetje te enthousiast was. xd

Profiel bekijken

4 Re: Alyss Fanning op zo nov 06, 2011 12:14 am

Tihu-Lille

avatar
Beginner
Beginner
Hihi, oké.

Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum