Through the wall...


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Coffeeshop 'De Vis'

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Coffeeshop 'De Vis' op di nov 22, 2011 6:02 am

Je ruikt de geur al wanneer je binnen komt. Wiet. Sommigen houden ervan en sommigen niet. Zij die ervan houden, komen hier. Zij die het roken, kopen het hier. Achter de counter staat een gezette man. Hij heet vet zwart haar en een grote snor. Zijn naam weet bijna niemand. Alleen zijn vrienden weten dat hij Jango heet. Zijn beroemdste vraag is :"BEN JIJ WEL ZESTIEN?" Maar het antwoord maakt hem niet uit, als hij maar verkoopt.


~

Jango word niet boos om gevechten, maar hij heeft liever dat ze buiten gehouden worden

~

Regels :
Jango niet beledigen, dan stuurt hij je eruit.
Niemand mag Jango's naam weten. Alleen als je het al weet.


Profiel bekijken

2 Re: Coffeeshop 'De Vis' op wo dec 07, 2011 7:13 am

Lizzaai

avatar
Beginner
Beginner
Na uren door de verlaten en donkere steegjes gewandeld te hebben besloot Lizz om in het vreemde winkeltje binnen te stappen. Zodra ze eerst haar linkervoet binnen zet, wordt ze overweldigd door de indringende geur.
Er verschijnt een glimlach op haar gezicht. Met een waarschijnlijk raar uitziende frons op haar gezicht probeert ze de geur thuis te brengen. Nadat ze het na een minuut of twee nog altijd niet weet, kan het haar al niet meer schelen. "Uhum. En... Wat doet u hier?" Ze reageert niet. Star staart ze in de verte voor zich uit. De stem, of stemmen, ze weet het niet meer, worden almaar waziger. Het beeld verdwijnt langzaam. Ze blijft staren, tot alles rondom haar zwart wordt en ze op de grond zakt.

Profiel bekijken

3 Re: Coffeeshop 'De Vis' op do dec 08, 2011 6:54 am

Dariana

avatar
Beginner
Beginner
Vrolijk,omdat ze juist voorbij haar persoonlijke bende vrienden/straatkinderen was gepasseerd, liep Dariana de winkel binnen. Hmm, zuchtte ze en Dariana ademt diep in. Wiet. Lachend schudde ze haar hoofd. Ze vond mensen die eraan verslaafd waren best zielig. Ookal moest ze toegeven dat ze de geur wel lekker vond. Plotseling werd ze uit haar dagdroompje over de geur van wiet gehaald door verschillende de mensen die druk aan het praten waren. "Meisje!" hoorde ze iemand zeggen. "Gaat het?" Snel en behendig loopt ze op het tumult af en ze ziet een eigenaardig meisje op de grond liggen. Flauwgevallen. Weer lachte ze. Kom hier niet als je zwak bent, dacht Dariana.

Profiel bekijken

4 Re: Coffeeshop 'De Vis' op do dec 08, 2011 7:31 am

Lizzaai

avatar
Beginner
Beginner
Lizz wordt wakker, maar ze ziet alles nog wat wazig, kwam dat door die hallucinatie? Of door de wiet? Veel tijd om daarover te denken had ze niet, want plots ziet ze haar. Een meisje, voor de meeste mensen een doodnormaal meisje. Maar... Lizz zag die harde blik in haar ogen en daaronder een groot verdriet.
Dit is geen normaal, dagdagelijks meisje. Nee, zij is speciaal, anders. Zij is misschien de enige kans dat iemand in deze rare stad Lizz begrijpt. Zij. Terwijl Lizz op haar gemakje op de vloer van de coffeeshop ligt weg te kwijlen komen er alsmaar meer mensen kijken naar 'die rare die daar op de grond ligt weg te kwijlen'. Fantastisch, ze is één dag in die nieuwe stad en ze heeft al een bijnaam: 'die zot daar'.

Profiel bekijken

5 Re: Coffeeshop 'De Vis' op vr dec 09, 2011 7:39 am

Dariana

avatar
Beginner
Beginner
Langzaam opende het meisje haar ogen. Verschrikt sprong Dariana op. Rood. Die ogen waren rood. Niet zo vals-rood, dat ze in oude vampier, of hoe je dat ook noemt, films ziet. Nee. Van dat donkerdere rood. Bloedrood, ja. Bloedrood is de beste beschrijving. En met die bloedrode ogen keek dat meisje die daar op de grond lag in Dariana's groene, verraste ogen. Ze stonden niet bang. Wel nieuwsgierig. En misschien een tikkeltje agressief, maar zo stonden ze eigenlijk meestal wel. Het meisje op de grond hield haar hoofd even schuin terwijl ze Dariana nog steeds aan keek. Omdat het eigenlijk haar tweede natuur is staarde Dariana gewoon terug. Maar het meisje viel alweer op de grond.
Raar.

Profiel bekijken

6 Re: Coffeeshop 'De Vis' op vr dec 09, 2011 8:16 am

Lizzaai

avatar
Beginner
Beginner
En het is officieel. Zo ongeveer alle mensen in de buurt weten het al. Van dat 'meiske daar op de grond'. Leuk. Langzaam zette Lizzaai haar recht, leunend tegen een rek vol met oude brol en dingen waarvan ze niet met zekerheid kon zeggen wat het was. Die rare met haar groene ogen stond daar als een of andere debiel Lizz aan te staren. Zo lang dat ze er een beetje bang van werd. Zou ze mijn verleden kennen? Zou ze al eens van mij gehoord hebben? Goed begin! Terwijl die gedachten rond haar hoofd spookten brachtten 2 vrouwen een zak ijs en legden het voorzichtig op Lizz haar hoofd. "Zo." was het eerste wat ze kon uitbrengen.
Verlangend keek ze naar het starende meisje, hopend op een antwoord, want ze wist echt niet wat meer ze kon zeggen. Wat moest ze zeggen? Ja, sorry, mag ik eens iets vragen? Het is niet om het een of ander, maar waarom bekijk je mij zo raar? Ik hoop dat je niet weet dat ik mijn hele familie heb uitgemoord! Nee, dat kon ze beter niet zeggen. Ze kon zich beter een beetje gedeisd houden. Haar reputatie was al niet te best...

Profiel bekijken

7 Re: Coffeeshop 'De Vis' op vr dec 09, 2011 8:51 am

Dariana

avatar
Beginner
Beginner
Dariana grijsde. Het meisje was al geschrokken van haar "staar-actie", maar nu zag dat meisje er eigenlijk nog belachelijker uit met dat zakje ijs op haar hoofd. Het meisje stamelde. "Misschien is het beter dat iedereen gewoon weer verder zijn wiet gaat kopen en op snuiven of wat jullie daar ook meedoen." Wederom grijnsde Dariana. Nog mensen die verschrikt keken. Man, wat hield ze van mensen die schrokken van haar. Dankbaarheid, dacht Dariana, dankbaarheid flitste kort door de ogen van het meisje na de woorden van Dariana. Maar die verdwenen alweer gauw in haar, hoe zeg je dat, lichtjes gestoorde blik. Dariana trok haar capuchon weer over haar hoofd, stak haar handen in haar zakken en draaide haar om.

Profiel bekijken

8 Re: Coffeeshop 'De Vis' op vr dec 09, 2011 8:59 am

Lizzaai

avatar
Beginner
Beginner
"Wacht!" Ze moest toch iets zeggen; Langzaam draaide het staar-meisje zich om.
"Ik loop wel met je mee." Stamelde Lizz, "Waar moet je naar toe?" Niet dat het haar iets kon schelen, ze wou gewoon zo snel mogelijk van deze vreselijke plek weg.
Wat eerst een fantastisch idee leek draaide al snel uit op een vreselijk begin in deze nieuwe stad. Niets aan te doen, het was nu toch al te laat...Moeizaam stond ze op en strompelde lomp achter haar aan. "Zo." Waarschijnlijk vond het meisje haar nu al zo verschrikkelijk stom dat Lizz al haar hoop op een mogelijke vriendschap in de toekomst nu al wou opgeven. Ze moest hoe dan ook weg uit dit stinkend kot, dus wandelden ze samen onwennig naar buiten. Bij de uitgang bleven ze staan met een blik van; 'wie gaat er eerst naar buiten?' Lomp als ze is, stapte Lizz net naar voren wanneer het meisje dat ook doet. Allebei zetten ze een stap naar achter. Om het wat minder onaangenaam te maken glimlachte Lizzaai even, "Ga jij maar." En na het meisje stapte ook zij opgelucht uit de coffeeshop.

Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum