Through the wall...


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Evanlyn Snowstyl

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Evanlyn Snowstyl op di nov 22, 2011 5:02 am

ALGEMEEN
Volledige naam: Evanlyn Snowstyl (Snowstil)
Roepnaam: Evanlyn
Bijnaam: Haar ouders noemden haar Lyn. Haar vrienden Eef.
Leeftijd: 17 en 3 maandjes.
Geslacht: Vrouw
Geloof: Haar ouders waren christelijk, zij ook tot ze overleden. Toen heeft ze nooit meer in een god gelooft.
Groep: Volk. Armere deel.

INNERLIJK
Karakter: Ze was vroeger vrolijk en uitgesproken. Sinds haar ouders overleden is ze hatelijk, somber en dichtgeklapt.Ze laat niemand binnen in haar hart en zal niet snel vrienden maken. Ze kan supergoed dansen, maar sinds haar vader is overleden heeft ze het niet meer gedaan in het openbaar. Haar vader was haar grootste fan, maar sinds die er niet meer is om haar aan te moedigen, wil ze geen aanmoedigingen meer van iemand. Ze zit graag in bomen en houdt van aapjes. Dat zijn de enige levende wezens bij wie ze zich op haar gemak voelt.
Sterke punten: Ze is lenig en ze heeft zelfkennis. Ze kan goed richten met schieten.
Zwakke punten: Ze is niet sterk en kan niet goed tegen kou. Ze kan niet met messen overweg.
Relaties: Ze is niet sociaal. Ze moet de andere heel goed vertrouwen, als ze er mee om wil gaan. Het is heel moeilijk vrienden met haar te worden en je moet het wel echt willen.
Status: Ze komt arrogant over, maar is dat helemaal niet eigenlijk. Ze kan goed sporten en is aggresief. De meesten denken dat ze niet kan dansen, omdat ze het nooit wil laten zien.
Hobby’s: Ze is graag bij de aapjes en andere dieren. Het liefst met zoveel mogelijk bomen zodat ze kan klimmen.
Haat: Kou en verwende tutjes die niet hoeven te werken voor hun geld.

UITERLIJK:
Lengte/bouw: Ze is klein en heel dun. Ze heeft ingevallen wangen door de honger soms.
Huid: Heel licht.
Haar: Het is blond, niet geverfd. Ongeveer tot op haar ellebogen.
Ogen: Ze heeft mooie blauwe ogen en die staan boos in haar hoofd. Ze heeft bijna altijd een frons.
Kleding: Meestal iets wat lekker zit en kapot mag. Het meeste chique wat ze heeft is een simpel zwart jurkje. Verder draagt ze nooit jurkjes, want ze wil niet zo'n tutje lijken.
Speciale kenmerken: Ze heeft altijd een ketting om met een Rubie. De ketting is van echt goud en het belangrijkste wat ze bezit. Op haar schouderblad heeft ze drie kleine roosjes en een grotere. Haar hele handen zitten onder de littekens van het klimmen.

EXTRA:
Familie: Ze had een heel hecht gezin. Ze waren met z'n vijfen. Een vader, een moeder, twee meisjes en een jongen. Evanlyn was de oudste, dan komt Merylin. Merylin was 5 jaar oud. Het grootste roosje was voor haar, Evanlyn en zij waren altijd samen. Dan had je Jordan. Haar broertje. Die van 11 jaar oud en viste graag met hun vader. Haar vader en moeder waren normaal. Ze waren heel blij met hun drie kinderen en lieten dat ook merken.
Woonplaats: In de achterbuurt van de hoofdstad. Ze is geboren in het rijke gedeelte van de hoofdstad.
Verleden: Ze woonden in het gebombardeerde huis in de rijke buurt. Iedereen was thuis behalve Evanlyn. Zij heeft het als enige overleeft en ze wenst vaak dat zij ook gewoon thuis was geweest, zodat ze niet door deze ellende hoefde. Dat is nu 4 jaar geleden en de pijn neemt niet af.
Wapens: Ze heeft altijd een revolver in haar achterzak of laars. Ze durft niet zonder over straat. Evanlyn heeft van haar vader leren schieten op haar twaalfde. Stel dat ze een keer door de achterbuurt liep en door een oude man aangesproken werd en ze zich er niet goed bij voelde. Het was het enige wat ze nog van haar vader had.

Profiel bekijken

2 Re: Evanlyn Snowstyl op di nov 22, 2011 7:31 am

Fibonacci

avatar
Talent
Talent
Het spijt me, maar het innerlijk moet écht uitgebreider en ik wil je er graag op wijzen dat zoiets als een revolver alleen in bezit is van de allerrijksten.

Profiel bekijken

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum