Through the wall...


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

de 'supermarkt'

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 de 'supermarkt' op zo nov 20, 2011 1:40 am

Dryope

avatar
Beginner
Beginner
Een oud opslag gebouw, die door meneer Tylen een beetje is opgeknapt, gaat nu door het leven als supermarkt. Verse groente is er niet te vinden, ook geen vers vlees, nee alles is ingepakt in blik. Ook ligt er wat droog brood op de schappen. Het mocht dan niet zo'n luxe ding zijn, toch wordt er veel gekocht en verkocht. Je zal toch ergens je eten vandaan moeten halen. En toch, ingeblikt gaan de producten het langste mee.

Regels: gevechten mag, maar maak meneer Tylen niet boos, hij wil namelijk niet zijn winkel afgebroken zien, dus zorg er voor dat je niet uitschiet, en een rij omstoot of zo.
Loop je eenmaal binnen, wordt er wel verwacht dat je wat koopt....

Er mogen 10 personen aanwezig zijn, anders wordt het wel heel druk, alhoewel je kunt proberen een elfde mee te smokkelen.

Profiel bekijken

2 Re: de 'supermarkt' op di nov 22, 2011 5:04 am

Evanlyn loopt door naar achter wanneer ze binnen komt. Ze kwam hier vaak en kende meneer Tylen wel goed. Ze groette hem even en liep verder door, naar de vleesafdeling. Het vlees was op. Ze keek even wat ze nodig had.

Profiel bekijken

3 Re: de 'supermarkt' op wo nov 23, 2011 8:14 am

Dariana

avatar
Beginner
Beginner
Ze keek snel rond. Er was niet veel volk. Gelukkig. Er zat namelijk niet veel geld in haar zak. Geen, om precies te zijn. Maar Joanos en zijn vrienden Joanos en Daria's vrienden hebben honger. En zij, als nog best gerespecteerde Axion, maar eigenlijk vooral omdat zij van de bende nog nooit betrapt is op stelen, heeft het meeste kans ongezien weg te geraken met de blikken. Ze liep wat verder en glimlachte kort naar de kassier. Met nu al een schuldgevoel zou ze niet ver geraken. Ze haatte schuldgevoelens hebben, ze had ze telkens ze een winkel binnenging en wist dat ze zonder te betalen met veel naar buiten ging. Maar het moest. Voor haar en voor de kinderen. Ze ging liever naar het Warenhuis in de Axionenbuurt. Niet dat ze iets had tegen de Achterbuurten, echt helemaal niets. Maar hier liepen er wel meer vreemde type's rond. Wat betekent meer controle op diefstal. Maar eerlijk? Veel controle zag ze hier toch niet.

Profiel bekijken

4 Re: de 'supermarkt' op vr nov 25, 2011 8:09 am

Dryope

avatar
Beginner
Beginner
Gehaast hoorden je stappen van platte schoenen op een tegelvloer. Ze keek niet uit waar ze heen liep, maar moest gewoon zo snel mogelijk bij het groente en fruit in blik komen. Haar moeder had haar gevraagd om snel even naar hier toe te gaan, het seizoen van de zelf gekweekte groente was voorbij, en voor dat iedereen ook maar ging hamsteren voor de koude winter die zou komen, moesten er nog wel wat blikken ingekocht worden. De grote berg dozen kwamen mooi op de weg, en ze graaide er een mee. Meteen kwam ze bij het fruit, ananas, mango, aardbei, sinaasappel, en nog veel meer viel met een slag achter de blikken in de doos. Ze liep verder naar de groente, en de snijboontjes , broccoli, bloemkool en nog veel meer viel op de zelfde manier de doos in.

Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum