Through the wall...


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Lizzaai Lo

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Lizzaai Lo op wo nov 16, 2011 2:18 am

Lizzaai

avatar
Beginner
Beginner
ALGEMEEN
Volledige naam: Lizzaai Lo
Roepnaam: dorpsgek
Bijnaam: Lizz
Leeftijd:15
Geslacht: Vrouwelijk
Geloof: Geloof? Nee, ze kent geen geloof. Ze snapt het niet. Hoe kan je nu in iets geloven? Iets, dat zoveel aandacht nodig heeft, terwijl je je tijd toch aan belangrijkere dingen kan besteden?
Groep: Ze hoort nergens bij, altijd al was ze een buitenbeentje. Ze is net in de stad en het laatste wat ze wil is 'ergens bij horen'. Ze houdt zich liefst zo lang mogelijk afzijdig. Onzichtbaar.

INNERLIJK
Karakter: Haar levensmotto is zowat:'laat mij maar met rust'. Ze houdt zich altijd afzijdig, wil niet gezien worden. Maar toch... Het doet haar goed dat ze weer een soort van thuis heeft. Ze zegt niet veel, waarom zou ze? Hoewel iedereen denkt dat ze gestoord is, is ze heel slim. Ze snapt precies wat iemand bedoelt, niet door de gesproken taal, maar door kleine details. Lichaamstaal, gezichtsuitdrukkingen, klanken... Ze is rap gekwetst, maar laat dat nooit zien. Nee, dat is een teken van zwakte. EN ZE IS NIET ZWAK.
Om haar vertrouwen te winnen heb je veel, veeeeel geduld nodig. Je moet haar begrijpen, haar met rust laten als ze dat wil, je moet je kunnen inleven in haar denken. Denk zoals haar, en misschien heb je kans op wat meer vertrouwen.
Sterke punten: Ze kan heel goed klimmen en ongelooflijk goed rennen.Ja, dat komt er van als je al jaren vlucht voor je eigen familie.
Ze begrijpt heel goed andere mensen, kan zich direct inleven.
Zwakke punten: Ze hallucineert veel te veel, het zit in de familie, maar bij haar is het erger. En dat, heeft al voor problemen gezorgd, die je onmogelijk kan goedmaken.
Relaties: Sociaal? Nee, helemaal niet. Ontwijkend, negerend, zo brengt ze meestal de dag door. Als ze al eens een vriend heeft, wat toch wel al wat tijd nodig heeft, heeft ze geen probleem om die relatie onmiddellijk te verbreken. Vraag je te veel over haar verleden? Heb je haar beledigt of gekwetst? Ze heeft al te veel meegemaakt, en die fout maakt ze niet nog eens; kwets haar één keer en het is voorbij.
Status: De meeste noemen haar 'Den dorpsgek', sommige 'die zot daar'. Het kan haar helemaal niets schelen, zolang ze het maar iet of wat voor zich houden; Alleen echte vrienden -die ze voor het moment nog niet heeft- mogen haar Lizzaai noemen, of... tenminste, niemand weet hoe ze noemt. En ze is ook niet van plan om het te vertellen, alleen aan mensen met goede bedoelingen.
Hobby’s: Beetje rondlummelen, wat slenteren, wat rondkijken naar waar ze die avond eens zou slapen.
Mensen observeren, als ze het niet merken. Aandachtig hun lichaamstaal bestuderen, hun handelingen. Het is bijna een obsessie.
Haat: Mensen die schijnheilig zijn. Want zij doorziet de direct. Omdat zij kijkt naar de lichaamstaal, de uitdrukkingen, en geloof me. Ze merkt het meteen als iemand slechte bedoelingen heeft.
UITERLIJK:
Lengte/bouw:Ze is redelijk klein voor haar leeftijd, daarom is er soms nogal verwarring met hoe oud ze is.
Maar, doordat ze redelijk slank is -hoe zou jij eruit zien als je moest leven met het eten dat je onderweg vind- lijkt ze toch iets langer.
Huid: Redelijk bruin, van al die dagen in de brandende zon te lopen.
Haar: Licht bruin, stijl haar.
Ogen: Grote ogen, die er gekwetst uitzien. Ogen met een verleden...
Rood. Bloedrood. Haar ogen waren even rood als het rood van bloed. Het bloed van haar familie.
Kleding: Truien of jassen met een kap, ze draagt altijd een kap, zo valt ze wat minder op. Voor de rest, een versleten jeans of een afgedankte short.
Speciale kenmerken: Ze heeft veel sproeten op haar wangen, en een litteken op haar rechtervoet, net onder haar 2e teen van links. Ooit, wanneer ze de tafel aan het afruimen was, schrok ze zo van haar vader die woedend thuiskwam, dat ze de borden liet vallen, en een scherf kwam net op die plek te zitten.

EXTRA:
Familie: Familie? Welke familie? Als er iets is waar Lizzaai niet over praat is het wel familie.
Woonplaats: Overal en nergens. Ze zwerft vaak rond, op zoek naar een geschikte slaapplek.
Verleden:Dit is één van de redenen waarom ze zo gesloten is...Op een dag kwam ze thuis en aan de keukentafel zaten allemaal muggen. Nu moet je weten, haar lievelingszusje was allergisch aan muggen en zonder erbij na te denken moordde ze ze allemaal uit. Ze hallucineerde. Heel haar familie; vermoord. Door haar. Al jaren is ze op de vlucht voor haar wraakzuchtige oom en ze weet echt niet meer waar ze naartoe moet. Deze afgelegen stad is een perfecte nieuwe thuis, zolang niemand maar meer te weten komt over haar verleden...
Wapens: Ze heeft één mes dat ze het liefst gebruikt, het is heel handig en ze kan er goed mee werken. Dan heeft ze nog een rare bijl waar ze echt niet mee om kan, alleen voor noodgevallen dus.
Overig: Ze heeft nood. Nood aan een echte vriendin. Iemand die ze kan vertrouwen, iemand aan wie ze haar levensverhaal kan vertellen, en weet dat die daar geen misbruik van zal maken. Iemand. Iemand om haar geeft.Laatst aangepast door Lizzaai op wo nov 16, 2011 8:50 am; in totaal 1 keer bewerkt

Profiel bekijken

2 Re: Lizzaai Lo op wo nov 16, 2011 2:23 am

Dariana

avatar
Beginner
Beginner
Wat zat jij te zeggen dat je niet kon schrijven? Haha, goed gedaan!

Profiel bekijken

3 Re: Lizzaai Lo op wo nov 16, 2011 2:26 am

Lizzaai

avatar
Beginner
Beginner
Tsss, merci.. xx

Profiel bekijken

4 Re: Lizzaai Lo op wo nov 16, 2011 3:44 am

Fibonacci

avatar
Talent
Talent
Geweldig, maar voor ik je kan goedkeuren moet je nog even de kleur van het haar en de ogen vermelden. En misschien kun je een iets passender plaatje verzinnen? (:

Profiel bekijken

5 Re: Lizzaai Lo op wo nov 16, 2011 8:50 am

Lizzaai

avatar
Beginner
Beginner
Dankje, ik heb het aangepast.
Hopelijk vind je het goed, x

Profiel bekijken

6 Re: Lizzaai Lo op wo nov 16, 2011 8:51 am

Fibonacci

avatar
Talent
Talent
Oké, goedgekeurd! Like a Star @ heaven

Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum